Un medic generalist?

•  
    • 421 mesaje
    8 Dec 2005, 21:44
    0 0
    Buna fetelor.Sunt de vreo 2 ani in bucuresti si nu cunosc nici un medic la care ma pot duce in caz de nevoie.
    Medicul de familie este cam incompetent ,la o clinica daca ma duc ma costa de ustura.. si alta optiune nu mai cunosc.
    De exemplu am niste probleme cu prietenul meu caruia ii este rau de o perioada de timp...oboseala cronica...si-a facut analize complete si nimik...i-a dat medicul de familie niste vitamine ,i-a trecut o perioada..acum iarasi...s-a dus din nou la el si il ia peste picior..ii e si rusine sa mai mearga...

In fine..as vrea daca se poate sa imi recomandati si mie un medic generalist de incredere...(din Bucuresti)...de care stiti sigur ca e "capabil" ca sa zic asa..

Multumesc anticipat!
  •  
    • 23 mesaje
    8 Dec 2005, 22:21
    0 0
    Ti-l recomand pe domnul Doctor Sever Oana de la Policlinica Sf. Mina care tine de Spitalul Coltea, este un tip foarte cumsecade, foarte bine pregatit si care are rabdare cu fiecare pacient in parte, nu isi permite sa rida de pacient cel mult glumeste cu tine ca sa-ti mai ridice moralul, in cazul in care te vede speriat sau ipohondru.
    Un sfat in plus ar fi sa-i dai prietenului tau sa ia niste laptisor de matca, este un produs naturist care iti reda energia si nu are nici-un efect secundar. Sanatate multa si bafta.
  •  
    • 421 mesaje
    8 Dec 2005, 22:46
    0 0
    Iti multumesc frumos Adela,imi poti spune cum as putea lua legatura cu el?Cum ma programez?Un nr. de telefon?Si daca s-ar putea sa imi spui si pe unde vine aceasta policlinica.
    Multumesc mult.
  •  
    • 421 mesaje
    8 Dec 2005, 23:26
    0 0
    Astept raspunsul tau..Si de la alte fete..ca sa ne facem o idee mai clara...
  •  
    • 421 mesaje
    9 Dec 2005, 17:27
    0 0
    nu ai mai intrat?
  •  
    • 23 mesaje
    9 Dec 2005, 17:34
    0 0
    Iti raspund cu intirziere pentru ca am fost plecata in oras, policlinica este in zona Unirii, mai precis pe B-dul Corneliu Coposu, in spatele bisericii Sf. Mina, paralel cu zona de la Udriste, sper ca stii pe unde vine asta. Iti dau si telefonul insa trebuie sa mergi cu adeverinta de la serviciu sa te ia in evidenta lor sau ceri nr, de cont al doctorului si la serviciu, ceri sa se plateasca CAS-ul in contul doctorului Oana. Uite numarul:315.40.09.
    Sanatate multa si te asigur ca o sa fie bine.
    Sanatate multa tie si prietenului tau.