Dureri de sani!?
-
8 Dec 2005, 10:020 0Vreau sa va intreb si eu daca stie careva ce poate sa insemne faptul ca din ziua 13 a CM au inceput sa ma doare sanii ca inainte de venirea menstruatiei.Mi se pare prea devreme in conditiile in care CM este de 26-28 de zile.Va multumesc mult.
-
8 Dec 2005, 13:02Probabil au avut loc niste modificari hormonale in organismul tau sau ai consumat ceva (pastile, ceaiuri etc) cu efect estrogenic. Stai linistita si daca durerea persista mergi si fa-ti un ecograf.
-
8 Dec 2005, 15:12Pastile sau ceaiuri chiar nu am luat luna aceasta. Ideea este ca noi incercam de jumate de an sa avem un copil si pana acum intarzie sa apara.
Si de aceea sunt atenta la toate modificarile organismului.Va multumesc mult. -
8 Dec 2005, 17:18Stiu ce inseamna si eu am trecut prin emotii de genul asta, dar mi-am facut un test si a fost negativ. A reiesit ca era de fapt febra musculara de la electrostimulare.
-
8 Dec 2005, 20:04ce sa-ti spun?...mie mi sa intamplat acelasi lucru,iar la 21 zile CM am sangerat putin.am crezut ca o vina mai devreme,dar a intarziat.am facut un test de sarcina care a iesit pozitiv si astazi am fost la ecograf unde mi sa confirmat sarcina.multa bafta daca va doriti un copil,..eu si sotul ne chinuim de ceva vreme, pt ca am pierdut 2 sarcini pana acum.de data asta sper sa fie totul ok.ai grija de tine si fa un test de sarcina.