uter fibromatos-HELP!!!!!!

•  
    • 351 mesaje
    7 Dec 2005, 21:27
    0 0
    Dupa ce am trecut printr-un ciclu prelungit la consult mi s-a pus diagnosticul de endometrioza(sper ca ma exprim corect).Asta ar fi echivalent cu uterul fibromatos.Am luat 10 zile Orgametril(medicament cu hormoni androgeni).In a 11-a zi a reinceput un ciclu puternic care ma sperie.Nu stiu ce ma paste.Sper ca nu un chiuretaj.Prefer operatie.
    Daca cineva a mai patit asa ceva,va rog ajutati-ma!Am nevoie de sfaturile voastre!
    Multumesc anticipat.
    P.S.In perioada in care am luat medicamentele -acestea fiind cu hormoni masculini am avut un chef turbat de sex.Incep sa-i inteleg saracii......
  •  
    • 351 mesaje
    8 Dec 2005, 16:25
    0 0
    Nimeni nu stie nimic?
  •  
    • 351 mesaje
    8 Dec 2005, 16:25
    0 0
    Nimeni nu stie nimic?
  •  
    • 372 mesaje
    8 Dec 2005, 17:40
    0 0
    Nu stiu ce varsta ai, dar presupun ca esti tanara. Atunci cand e vorba de operatie de uter fibromatos, aceasta consta in extirparea lui. Asta inseamna ca nu vei mai putea avea copii. In plus, dupa operatie, refacerea este ff grea.
    Parerea mea este sa renunti la ideea operatiei si sa continui cu un tratament medicamentos, poate combinat cu unul naturist. Daca nu ai incredere in medicul care te trateaza acum, mergi la altul. Poate stie vreo fata de pe forum un medic bun din orasul in care locuiesti.
    Eu sunt de principiu ca fiecare organ are menirea lui in corpul nostru, si nu e bine sa recurgi la operatii.
  •  
    • 163 mesaje
    8 Dec 2005, 17:59
    0 0
    Uterul fibromatos nu e totuna cu endometrioza, asa cum ai spus. E drept ca ambele afectiuni pot declansa menstre
    abundente si dureroase. Mai intai clarifica-te in legatura cu diagnosticul, caci nu e de gluma cu asa ceva.