Acum sau mai tarziu?
-
7 Dec 2005, 15:590 0Buna fetelor
Din pacate eu nu sunt insarcinata dar urmaresc cu mult interes subiectele legate de sarcina. Imi doresc f mult un bebita dar cred ca voi mai astepta putin. Am 25 ani si sunt in ultimul an la facultate. Am luat pastile timp de 3 ani si acum 2 luni le-am intrerupt cu gandul ca ar trebui sa ma apuc de treaba. Imi doresc fff mult un bebe dar ma gandesc ca imi va fi f greu daca voi fi insarcinata in perioada licentei. E cineva printre voi cu o sit asemanatoare. Cum ati facut?
Nu va mai spun ca sunt fff curioasa daca pot sa fac si eu un bebita. Am f mari emotii chiar daca nu am suferit de nimic niciodata Astept pareri de la voi Multumesc -
7 Dec 2005, 18:10Parerea mea e ca sa-ti dai intai licenta sau sa fii gravida pe atunci desi stressul e periculos poti pierde sarcina sau sa nasti prematur.sau..daca ai mare ajutor de la cineva poti face fata daca ai un bebe cuminte.Eu nu am dormit o noapte intreaga decat dupa 1 an.Al meu era cuminte dar manca din 2 in 2 ore zi si noapte, apoi la 3 h.
-
8 Dec 2005, 08:42Multumesc mult de sfat
Sincer si mie imi e teama de riscul de a naste prematur. Ma gandisem ca macar sa fie sarcina mica - in primele luni dar chiar si asa e riscant
Mai bine mai tarziu
O zi buna va doresc, fetelor! -
8 Dec 2005, 10:39Din cauza stressului mult mai usor poti pierde sarcina in primele luni , apoi greturi..etc.nu prea poti invata.Daca ai vreo 7 luni e ok, dar poti naste prematur, nu e o regula..decizia e a ta, oricum un copil e o minune, iti spun din experienta ma uitam si noaptea la el cum doarme si nu credeam ca e al meu.