stie cineva?!
-
6 Dec 2005, 19:590 0Stie cineva un remediu (probat personal sau de o cunostinta!) pentru o podoaba capilara "amarata"?...Este "amarata" ca si mostenire genetica...+ problemele zilelor noastre (stress, stress, mancare "sanatoasa", poluare, etc.)As vrea sa stiu daca exista ceva pt IMBOGATIREA podoabei capilare. Am incercat de-a lungul timpului diverse (de la farmacie) dar nu am sesizat nimic spectaculos...
Multam! -
6 Dec 2005, 23:02eu am o prietena care a suferit f tare din acelasi motiv si aflat intr-un final de un soi de tratament cu usturoi...adica usturoi pisat/tocat cu care isi freca pielea capului apoi statea acoperita cu un prosop cateva ore bune, uneori dormea asa in weekend. rezultatele au fost vizibile intr-un an. acum ce sa-ti zic?!nu stiu daca e valabil pentru toata lumea, dar la ea a functionat. bafta oricum. te pup.
-
7 Dec 2005, 07:32pentru ca sa avem o podoaba capilara frumoasa trebuie doar banalul gaz lampant. incearca si cu asta, stiu ca miroase, dar iti da-i seara si pana dimineata se va evapora. vei vedea ce rezultate vei avea
-
7 Dec 2005, 13:37eu folosesc petrol cu ulei de ricin si vitamina A pt ca imi pica mult par si acum e mai bine.
se gaseste la farmacii,are un miros de gaz,dar eu zic ca e eficient -
7 Dec 2005, 16:11Va multumesc pt sfaturi! Sa fiu sincera am folosit si eu mai demult gaz...dar nu cred ca o per f lunga...Cam cat timp ar trebui folosit pt a se vedea rezultatele?!
-
7 Dec 2005, 16:22Exista o lotiune regeneranta cu petrol de la Gerovital. Ei spun ca e necesar un tratament de o luna, 1-2 aplicari pe saptamana, pt rezultate vizibile. Pare eficienta, dar foarte greu de suportat din cauza mirosului puternic.