nu mai aud bine
-
1 0numele meu este Oana, locuiesc in Montreal,si in urma unei probleme la urechea stanga, nedeslusita de medicii de aici, am apelat la ajutorul vostru.
De trei saptamani, am urechea blocata (ma aud pe mine cand vorbesc, am ameteli, simt presiune la nivelul ei si am si un tarait)
Am fost pana acum la 3 spitale, dar medicii m-au controlat doar sa vada daca exista ceva ceara; si cum nu au gasit nimic, cum nu am nici o durere si nici febra, m-au trimis acasa, fara nici un tratament corespunzator.
Eu , insa, ma aflu in aceleasi stadiu: nu aud cu urechea stanga.
Va rog din tot sufletul, daca cunoasteti vreun tratament, naturist sau nu, sa-mi spuneti si mie, deoarece senzatia este destul de neplacuta si vreau din tot sufletul sa fiu din nou sanatoasa.
Va multumesc anticipat, am incredere in voi si astept raspuns negresit,
Oana Serban -
vezi sa nu ai timpanul gaurit. preventiv ia-ti niste picaturi pentru urechi, si incearca sa dormi o vreme cu o sursa de caldura langa ureche. poate te-a tras curentul. evita sa te mai cureti cu betisoarele in urechi. ceea ce ai descris tu sunt simptome de dopuri de ceara. eventual incearca sa mersi si la alt doctor, si poate gasesti unul cu mintea mai clara.
-
tocmai am fost azi la doctor si sunt tare dezamagita....nu am nici un fel de ceara, insa mi s-a spus ca este vorba de nervul auditiv......cica toata viata voi avea fasaiala asta in ureche si urechea blocata....
Nu mai inteleg nimic...Cum sa te scoli intr-o dimineata oarecare cu urechea blocata si sa aflii ca vei fi asa toata viata????????
De necrezut.......
Nu stiu ce sa mai fac...sincer..... -
Draga mea,
In 1997, in urma unui soc(stranut) am incept sa ametesc, sa am greturi, zgomot in ureche (vijelie cum ii spuneam eu). Am facut toate investigatiile posibile la toate categoriile de medici, concluzia nu se stie ce este...Dupa ceva timp au hotarat sa ma opereze. Operatia la urechea medie este destul de neplacuta.Se ajunde acolo cu ajutorul daltei. Anestezia a fost locala, destul de neplacuta, Dupa ce s-a ajuns la locul cu pricina s-a constatat ca am o ureche perfecta. Medicul chiar a chemat niste studenti sa o vada. In clipa aceea am crezut ca mor...deci operatia nu a avut nici un rost..Mi-a facut apoi perfuzii... dar degeaba. Mai tirziu m-a dus la un alt medic care a presupus ca probabil am avut o hemoragie in peretele "melcului". Daca imi faceau perfuzii imediat dupa soc, poate se remedia. Au trecut anii...in prezent zgomotul a disparut, la fel ametelile. Doar la schimbarile atmosferice (presiune,schimbare de vreme, etc.) am vijaieli... de auzit aud foarte putin cu ea, dar fiind organ pereche a preluat ceilalta o parte din functiunile celei bolnave. Recomandarea mea ar fi sa mergi la mai multi medici si daca ei iti recomanda operatia, inainte de operatie sa-ti faca mult mai multe investigatii...
Cu multa dragoste
Irina -
Multumesc din suflet Irina, pt raspuns.
Ce sa inteleg??? Ca simptomele vor disparea cu timpul?
Am obosit sa mai merg la medici....ieri l-am vazut pe al 5-lea (am vrut pareri diferite) insa toti spun acelasi lucru....nu ai nimic.
Ai incercat totusi ceva naturist? Eu ma gandesc deja ca ar fi o optiune..... -
Am obosit sa mai merg la medici....ieri l-am vazut pe al 5-lea (am vrut pareri diferite) insa toti spun acelasi lucru....nu ai nimic.
totul e sa nu disperi!
sa te rogi la dumnezeu sa-ti lumineze mintea tie si medicilor pt a depista adevarata cauza!
tratamente, nu face " dupa ureche".
daca este nervul, exista metode care sa atenueze aceste simptome!
sa te feresti de frig, nu te curata cu betisoare si roaga-te lui dumnezeu. sunt sigura ca se va gasi o solutie pt tine
multa sanatate!