Rana pe colul uterin!

•  
    • 2 mesaje
    5 Dec 2005, 11:25
    0 0
    Buna ziua!Acum 9 ani in urma unei intreruperi de sarcina mi s-a spus ca am o rana pe col.Am facut un tratement cu ovule iar dupa aceea cauterizare.Dupa aceea anual am facut testul Papa Nicolau(de fiecare data a iesit C II).Mentionez ca in toti acesti ani am fost la acea doctora la care-am facut si cauterizarea pt ca pur si simplu aveam f mare incredere in ea.Sunt o fire f emotiva si felul ei de a fi m-a ajutat.Anul trecut am inceput sa iau anticonceptionale pentru prima oara (Harmonet).Aveam sangerari intre menstruatii asa ca dupa 4 luni mi le-a schimbat.Din rau in mai rau pt ca mi-a dat Laurina si cu acestea am avut singerari 35 zie.Asa m-am decis sa merg la alt doctor.Cert e ca am gasit o doctora care mi-a dat Yasmin(le iau din Iunie si ma simt excelent cu ele, am inteles ca ma vor ajuta pentru ca am ovare polichistice)dar care s-a uitat cu atentie la col si mi-a dat niste ovule dupa care m-a chemat din nou la control.Nu i-a placut cum a evoluat si m-a trimis la spitalul Giulesti sa fac colposcopie.In urma acelei colposcopii mi s-a facut biopsie.Am trecut prin niste momente groaznice in acele 3 saptamani de asteptare a rezultatului.M-am gandit la ce poate fi mai rau.Dar n-a iesit cancer.In urma acestui rezultat mi-a spus ca trebuie sa facem cauterizare.Ma ingrijoreaza pentru c-am mai facut o cauterizare si uneori am senzatia ca nu se va vindeca niciodata definitiv.Vreau sa va rog sa-mi spuneti daca stiti ceva despre asta, daca a mai trecut cineva prin asa ceva.Va multumesc!
  •  
    • 627 mesaje
    5 Dec 2005, 11:33
    0 0
    carmenita ,Dumnezeu sa te ocroteasca ,nu mai gandii nefativ ,fii optimista.Si eu am trecut printr-o cauterizare ,prin momente groaznice de asteptare a biopsiei ,dar totul a trecut,si am sperat si m-am rugat tot timpul.Cta despre 2 cauterizari ,nu stiu ce sa iti zic ,poate nu s-a vindecat bine dupa prima, sau nu a fost facuta bine prima czuterizare.Inceraca sa gasesti un medic bun.....
    Numai santate si curaj!
  •  
    • 2 mesaje
    6 Dec 2005, 09:09
    0 0
    Multumesc alys77!
  •  
    ts
    • 109 mesaje
    6 Dec 2005, 10:32
    0 0
    Si eu am avut o rana pe col... de foarte mare ajutor mi-au fost spalaturile cu infuzie de galbenele si pelin.