O mica intrebare...
-
3 Dec 2005, 22:450 0Fetelor,mai am o intrebare...tot legat de anticonceptionale.Dintr-o prostie(nu are rost sa povestesc ca e stupida grija mea de a nu uita nici o pastila
)o sa termin folia cu o zi mai devreme.
Acum,intrebarea mea este...exista vreo problema daca o sa am o pauza de 8 zile in loc de 7?
Mersi. -
4 Dec 2005, 22:13probabil din prea mare grija ai luat doua pastile intr-o zi,cred.indiferent care ar fi motivul nu lasa 8 zile intre folii chiar daca asta inseamna sa schimbi ziua inceperii foliei urmatoare,respecta apoi noua zi de incepere a foliei.sa auzim de bine!
-
5 Dec 2005, 03:08Dar de ex. daca eu vreau sa schimb anticonceptionalele?
Pana acum am luat Logest,mai am de luat 5 pastile si termin folia.Dar nu mai vreau sa folosesc Logest pt ca mi-au iesit cosuri din cauza lor.Pot,dupa pauza de 7 zile sa incep cu diane35?
multumesc anticipat
-
5 Dec 2005, 08:26SadJoy, lasa pauza obisnuita de 7 zile si incepe noua folie cu o zi mai devremre. BlodintaCt, nu ai citit zecile de recomandari de pana acum? Pastilele nu se iau "dupa ureche" ci doar la sfatul unui medic, cu atat mai mult cu cat e vorba de Diane.
-
5 Dec 2005, 15:35Am fost la 2 medici diferiti
unu mi-a recomand. diane35 unu logest..si eu luasem diane asta vara,si acum logest.. vreau sa ma intorc la diane