efecte POSTINOR2

•  
    • 891 mesaje
    3 Dec 2005, 12:49
    0 0
    Fetelor,sunt disperata.Am luat aceasta pastila "de a 2 zi" chiar in timpul ciclului si mi s-a oprit.Am impresia k mi-a cam dat organismul peste cap.
    Sa va mai zic k am luat 3 pastile(da,stiu, nu am voie decat de 2 ori pe anu,dar nu m-am putut risca) in nici 3 sapt.?
    ufff....
  •  
    • 3311 mesaje
    3 Dec 2005, 15:05
    0 0
    Doamne fereste.. 3 folii (x2 pastilute) in 3 saptamani?
    nici nu am cuvinte sa ma exprim.. astea se iau 2 maxim la 1 an.. te nenorocesti, fata!
    daca ai vazut ca prima data s-a intamplat, a doua oara de ce nu ai cascat ochii? sau de ce nu ti-ai tras chilotii inapoi pe tine?
    iti distrugi corpul..
  •  
    • 891 mesaje
    3 Dec 2005, 15:29
    0 0
    k am gresit stiu si eu....dar raul facut nu s emai repara.as vrea totusi un raspuns,pana luni,cand am sa iau legatutra cu medicul meu.da,am gresit..
  •  
    • 664 mesaje
    3 Dec 2005, 18:58
    0 0
    Hai sa nu ne mai tinem morala una alteia cand vine vorba de faze de genul asta.
    Si eu am incurcat borcanele acum doi ani luasem in decursul unui an de vreo 4 ori postinorul...urmarea? anul asta m-am trezit cu un mic chist la san.si am inteles ca si pastilele astea participa cu succes la faze de genul asta.
    Si mie mi se deregla total ciclul dupa ce luam postinor.
    M-am apucat de tratament naturist pt chist acum vreo doua luni.Am evitat sa mai iau postinorul dupa ureche si nah e ok.
    Eu zic sa nu te sperii.Hai curaj o sa fie bine.Asta ii, o mai dam in bara uneori.
  •  
    • 891 mesaje
    3 Dec 2005, 19:12
    0 0
    aytana25, mii de multumiri scumpa pt sfaturi. Parca mi-a mai revenit inima la loc. Oricum,simt k ceva s-a declansat in corpul meu din cauza pastilelor astea. Am bufeuri,ma simt cam dizzy si simt k ma si cam ingrash.Cum sa opresc efectele astea???
    va pup!!!
  •  
    • 664 mesaje
    3 Dec 2005, 19:47
    0 0
    E autosugestie si sperietura ta...
    De ingrasat eu nu m-am ingrasat nici un gram atunci.
    Eu zic sa te linistesti o sa fie bine.Decat un avort mai bine niste bufeuri.Iar or sa imi sara in cap alte eve pt afirmatia asta.
  •  
    • 891 mesaje
    3 Dec 2005, 20:49
    0 0
    aytana,tu ti le-oi pune pe eve in cap,dar mie mi-ai facut ziua mai buna! Parca ai fost o raza de lumina intr-un tunel intunoecos din care nu credeam k mai ies.Mii de multumiri!!!
  •  
    • 3311 mesaje
    4 Dec 2005, 08:22
    0 0
    decat un avort, ai dreptate aytana..