bebelusul

•  
    • 1272 mesaje
    2 Dec 2005, 20:48
    0 0
    am si eu o neliniste!
    in saptamana a 10 a de sarcina am facut ecografie, iar doctorul mi-a spus ca embrionul(copilul meu) are 2 cm.
    cine poate sa-mi spuna daca este normal.
    am citit tot felul de variante, unde se spune ca in saptamana asta are 4 cm.
    nu stiu ce sa cred!
    mamici care aveti experiente dati-mi un raspuns
  •  
    • 1022 mesaje
    2 Dec 2005, 21:03
    0 0
    Stai linistita fiecare "copil"are ritmul lui de crestere.Are timp sa creasca. La 10 sapt. are 2-4 cm si la 11, 4-6 cm.La 12 sapt.al meu avea 5,7 dar la nastere a avut 54 cm si 4100 g.Daca nu sunt probleme nu-ti fa griji.Sarcina usoara!
  •  
    • 1272 mesaje
    3 Dec 2005, 09:29
    0 0
    multumesc mult pt raspuns! imi fac atat de multe griji! am o supraveghere buna medicala, si medicul spune ca totul este o.k!
  •  
    • 1022 mesaje
    3 Dec 2005, 17:07
    0 0
    Si eu imi faceam griji pana la 3 luni..imi ziceam sa nu-l pierd, aveam dureri de burta si stateam numai cu no-spa, apoi..zic hai sa ajung la 7 luni(eu am fost nascuta la 7 luni), ei...dupa..zic ..cum o fi la nastere?Si iaca asa a trecut cu bine totul.
  •  
    • 1272 mesaje
    3 Dec 2005, 17:29
    0 0
    multumesc mult! iti doresc un copil sanatos si sa te bucuri toata viata de el!
  •  
    • 143 mesaje
    3 Dec 2005, 22:27
    0 0
    La 9 saptamani mi s-a spus ca bebe ar parea cu 2 saptamani mai mic (asta insa la control prin palpare). La 11 saptamani am facut echo si bebe avea 4,7cm (era normal). Problema insa se pune altfel, in sensul ca bebe are ritmul sau propriu de crestere. Poate, de ex sa creasca foarte mult in urmatoarea saptamana. Concludent este insa echograful de la 16 saptamani. Pana atunci bebe poate evoula spectaculos, mai ales daca tu te hranesti bine. Incearca saptamana asta sa mananci mai multa carnitza de vita (carne rosie), 1 L lapte pe zi, un ou pe zi,o conserva de sardina la 3 zile, fructe si legume (in special cele verzi) si apoi repeta ecograful. Cu un regim bogat in proteine (trebuie evitat insa excesul), bebe are toate sansele sa recupereze. Iti urez bafta multa si un bebe sanatos si voios!