sarcina
-
2 Dec 2005, 15:280 0Sunt insarcinata in 5 sapt.Am o usoara sangerare ca la menstruatie.Am facut si o ecografie transvaginala unde au zis ca totul e ok.Au vazut doar saculetul embrionar, fara a-mi putea spune daca inauntrul lui se afla ceva sau nu.Trebuie sa repet ecografia peste 2 sapt.Daca cineva a mai trecut prin aceasta situatie si poate sa-mi confirme..ca totul e ok.va multumesc
-
2 Dec 2005, 16:54Si eu am vut o usoara sangerare pe la 7 saptamani. Cica se intampla adesea in perioada in care trebuie sa vina normal menstra, alt motiv ar mai fi ca oul se cuibareste in mucoasa uterului si produce astfel o mica hemoragie. Totul e sa nu fie mare cantitativ.
Daca e o scurgere sanguina abundenta consulta medicul. Daca nu, intreaba totusi medicul, dar nu te stresa. Sarcina usoara! -
2 Dec 2005, 23:33nu te speria, si eu am avut la inceput dar acum sunt in aproape 7 luni si totul e ok...numai sa nu fie insotita si de dureri de spate....controlul lunar si cat mai putin stres cu toate ca e greu, avand in vedere ca daca stai pe internet si citesti atatea te ingrozesti...fii optimista!!