chist sebaceu sau tumora?ajutati-ma,pls!
-
1 Dec 2005, 22:000 0buna evelor.am deschis scest subiect in speranta ca ma puteti ajuta cu nisye raspunsuri si sfaturi.acum vreo 4 luni mi-a aparut in lobul urechii o formatiune c s-a dovedit a fi chist sebaceu...cel putin asa am fost diagnosticata.m-am operat acum aprox 3 saptamani,insa acum cateva zile am observat ca,din nou a aparut o galma tot la lobul urechii putin mai jos de locul operatiei.sunt disperata!am cautat pe net si am gasit tot felul d interpretari..cum ca ar fi tumora parotidiana sau furuncul sau infectie in organisn.pur si simplu m-am speriat!daca a mai fost cineva in aceeasi situatie,va rog spuneti-mi cum ati procedat!maine merg la medic,acelasi care m-a operat.insa nu cred k voi putea dormi in noaptea asta...va rog sa nu ocoliti acest subiect.
va multumesc! -
2 Dec 2005, 11:44Mie medicul dermatolog mi-a spus ca se fac de la cercei! Eu aveam mania schimbarii cerceilor (in special din argint sau alte materiale ce semanau cu ag). Nu am crezut-o atunci, insa dupa ce am renuntat la cerceii aceia, galmele au disparut si nu au mai aparut niciodata.
-
2 Dec 2005, 12:40si eu am mania skimbarii cerceilor.am fost azi la medic si mia zis k e infectie stafilococica.mam linistit...credeam k e ceva mai grav.mia prescris o reteta cu medicamente..si mai merg la control saptamana viitoare.bine k am scapat d grija...