Raspuns urgent ! Deviatia de sept

•  
    • 939 mesaje
    23 Sep 2002, 22:53
    0 0
    Pe scurt : medicul l-a sfatuit pe prietenul meu sa recurga la aceasta operatie (a avut probleme cu urechea, dupa mult chin s-a rezolvat dar, cum urechea si nasul actioneaza impreuna -mai ales cand e vorba de probleme- se pare ca se impune aceasta masura).
    Am inteles ca ar exista si multe aspecte negative, o sensibilizare la frig, praf, etc, si ar fi mai bine sa se evite interventia chirurgicala.
    Va rog, spuneti-mi tot ce stiti dar R-E-P-E-D-E !!!

Please !

Merci, merci, merci
  •  
    • 412 mesaje
    24 Sep 2002, 19:44
    0 0
    Sotul meu shi-a facut o astfel de operatzie. Nu a avut efecte secundare shi nu am auzit de asha ceva.In cazul in care operatzia e strict necesara, atunci sa o faca. Deseori deviatzia de sept poate ingreuna respiratzia..
    Poate fetele shtiu mai multe...
    Operatzia e ushoara..la inceput o sa doara un pic, apoi trece
  •  
    • 151 mesaje
    24 Sep 2002, 23:09
    0 0
    LaPerla scrie-i lui mychip.Ea este asistentå medicalå si sotul ei lucreazå tot in domeniu medical. mychip1999@yahoo.com si te ajutå cu sigurantå.
  •  
    • 939 mesaje
    25 Sep 2002, 10:07
    0 0
    Multumesc mult pentru ajutor si pt ideea de a-i scrie lui Mychip.
    Cred ca pana la urma problema nu e atat de grava dar, ma preocupa, prietenul meu e si el un picutz speriat; ideea de operatie nu e tocmai placuta.
    Muuuahhhh, LaPerla
  •  
    • 1445 mesaje
    30 Sep 2002, 11:12
    0 0
    eu am facut aceasta operatie.
    si e ok.

intr-adevar ca efect secundar, ramane o mare sensibilitate la curent. si daca nu se ingrijeste ca lumea, e bai.
    va trebui toata viata sa aiba servetele dupa el.

iti recomand sa nu faca operatia acum, la frig e si mai rau.
    mai bine la primavara, zic eu.
  •  
    • 228 mesaje
    1 Oct 2002, 12:37
    0 0
    Nu sunt in cauza, dar o colega a mea a facut aceasta operatie. In Bucuresti, cu laser - deci fara taieturi, etc. - si acum nu mai are nici un fel de probleme. Nu o vad tot timpul cu batista si nici dureri nu acuza de nici un fel. In prezent nu e langa mine, dar daca vrei, ma interesez mai in amanunt si-ti scriu.
  •  
    • 1222 mesaje
    15 Ian 2005, 19:02
    0 0
    cum adica cu laser ? cine stie mai multe despre operatia de deviatie de sept cu laser ?
  •  
    • 26 mesaje
    19 Ian 2005, 11:20
    0 0
    cum adica cu laser???????
    ca eu pe unde am intrebat (si am intrebat in multe locuri) nu am auizt de asa ceva....
    unde s-a operat prietena ta? la ce doctor????
  •  
    • 1 mesaje
    19 Ian 2005, 12:08
    0 0
    In Bucuresti, la clinica Lasermed se fac operatii cu laser pentru deviatie de sept. Costa cam 350euro.
    Cred ca au si site de web, de unde se pot afla informatii.
  •  
    • 524 mesaje
    19 Ian 2005, 13:26
    0 0
    Asa e, am sunat acum-413.06.49 si mi-au zis ca se face cu laser la ei.
    Trebuie o consultatie la O.R.L (400.000) si costul operatiei il discuti cu medicul nu mi l-au spus la telefon.