AJUTOR !!!!!!!!!

•  
    • 482 mesaje
    30 Nov 2005, 16:48
    0 0
    Fetelor,
    Sunt speriata ingrozitor si nu stiu ce sa mai fac! De vreo cateva zile mi-au aparut in zona genitala niste bubusoare(seamana a negi...) care ba se formeaza, ba cad...e infricosator ce se intampla! Sunt terifiata, ma gandesc la ce e mai rau si daca nu am fost pana acum la un medic e pt ca speram sa treaca asa cum au aparut! Nu cred ca e nimic grav din moment ce de f mult timp nu am avut relatii sexuale ... Va rog enorm sa ma ajutatzi,sunt complet disperata
  •  
    • 1005 mesaje
    30 Nov 2005, 17:11
    0 0
    Totusi nu cred sa aiba vreo legatura cu lipsa de activitate ! Mai bine totusi sa te duci la medic!
  •  
    • 482 mesaje
    30 Nov 2005, 17:28
    0 0
    Da, asa am sa fac...
    Si totusi nu stie nimeni despre ce ar putea fi vorba?
  •  
    • 50 mesaje
    30 Nov 2005, 17:45
    0 0
    Urgent la doctor cu tine!
    Eu nu inteleg, daca voi nu va duceti nici atunci cand aveti o problema, inseamna ca acele controale de rutina(pe care ar trebui sa le faca orice femeie), nici nu intra in discutie.
    Chiar si fetele de 20 de ani pot sa se "trezeasca" cu cancer de san, cancer ovarian etc.
    Duceti-va la medic, aici doar se pot da sfaturi, se face schimb de experienta, dar in nici un caz nu se pot pune diagnostice, cu atat mai putin sa se stabileasca scheme de tratament.
    Ai incredere in medic si o sa fie bine!
  •  
    • 68 mesaje
    30 Nov 2005, 17:51
    0 0
    Asa e, trebuie sa mergi la ginecolog care, cu siguranta iti va da o trimitere la dermatologie.
    Dermatologul ti le va trata si problema se va rezolva usor daca mergi cat mai repede.
    Sunt de natura virala.
  •  
    • 175 mesaje
    30 Nov 2005, 18:35
    0 0
    Nu-ti fie teama ,o sa vezi k o sa se rezolve ..totul e sa nu intarzii, caci dupa cum stii totul se vindeca mai repede in faza de "inceput".
    Succes mult si sa ne tii la curent!!Pupici
  •  
    • 33 mesaje
    30 Nov 2005, 23:09
    0 0
    cred ca se numeste condilomatoza si este transmisibila!