ochi
-
0 0acm un an am avut o gripa puternica insotita de inflamare ochilor in 10zile am inceput sa orbesc mergind la medic mi sa spus ca am uveita anterioara la ambi ochi as vrea sa stiu mai multe informatii despre aceasta boala cumplita si ce o poate face sa revina
-
http://www.naturaplant.ro/raspuns.php?ID=749
Intrebare:
In primul rand vreau sa va multumesc pentru raspunsul pe care mi l-ati dat, referitor la problema mea.
As mai avea o intrebare si va rog sa ma ajutati.Am o matusa la care i s-a pus diagnosticul de cataracta si uveita complicata. Are varsta de 52 ani si 78 kg.A urmat un tratament cu DEPOMEDROL,dar fara nici un rezultat.A facu de asemenea si trei serii de acupunctura, care i-au stopat "boala", dar nu s-a vindecat.As dori sa-mi spuneti, va rog, ce tratament ar putea sa urmeze si daca exista sanse de vindecare completa.Va multumesc si va doresc SARBATORI FERICITE SI MULTA SANATATE!
Raspuns:
Stimata doamna, se poate vindeca prin tratament combinat de acupunctura si fitoterapie. Sper ca matusa dvs. este din Bucuresti sau poate sta in Bucuresti o perioada, deoarece tratamentul se face sub stricta supraveghere. -
salut qwerty-sint onlina01 sigur ca am facuttratament cu gentamicina si hidrocortizon injectat in sacu conjuctival [ochi] dar nu mi sa tratat cauza [adica din ce cauza mia crescutacea pelita pe ochi] si sar putea sa apara din nou la cea mai mica raceala am auzit ca este o boala de ochi luata de la animale [cini sau pisici] de astaas doti sa mai vorbesc cu cineva care sa mai intilnit cu asa ceva multam din suflet si sa va dea domnu sanatat multa