infricosator
-
0 0bzkaj
-
mii de scuze!
dupa ce am vazut ce am vazut, nu-mi arde de glume.
e un site " sfaturi ortodoxe", cred ca il stiti. sper ca postez bine la sanatate, unde in alta parte?
cine are curaj sa intre sa vada, e acolo un filmulet video unde arata in cele mai mici detalii un avort. e oribil!
mi se facuse pielea de gaina, n-am rezistat mult sa vad.
e f interesant si infricosator.
cine are curaj? -
sunt convinsa ca sunt foarte multe operatii care arata foarte infricosator dar nimeni nu le interzice pentru ca sunt absolut necesare.
biserica mi se pare o instiutie (indiferent daca este ortodoxa. catolica sau mai stiu eu ce religie), o institutie care in numele divinitatii ne conduce vrem nu vrem datorita traditiilor pe care toti le cunoastem si care sunt adesea incorecte cu anumite categorii de persoane.
eu cred in Dumnezeu dar traditia bisericeasca este cu totul altceva.
ar insemna ca oameni ai altor culte care au alte cutume bisericesti sa sufere in chinuri groaznice, sa ii consideram inferiori pentru ca nu respecta aceste traditii...
uf mi-am varsat un pic oful... dar chiar biserica ortodoxa si cea catolica au anumite "reguli" care nu sunt corecte fata de femei... si nu numai in religiile noastre... -
Sunt marcata si eu de filmuletul asta, ce ma socheaza si mai tare este cum de pe un site bisericesc se gaseste asa ceva!!!!!! Scrie interzis minorilor, de parca sta cineva langa copilul tau nonstop sa vezi pe unde navigheaza, poate bagi de seama si te bucuri ca uite citeste rugaciuni si cand colo uite ce arata pe un asemenea site. Sunt de-a dreptul dezgustata!!!!