Vreau Bebe

•  
    • 2 mesaje
    29 Nov 2005, 15:14
    0 0
    De 5 ani iau anticonceptionale si acum m-am hotarat sa fac un bebe. Medicul mi-a spus ca nu tb. sa fac pauza dupa ce intrerup anticonceptionalele ca pot ramane insarcinata imediat. Eu insa am auzit ca trebuie cel putin 6 luni sa faci pauza dupa ce le intrerupi. Imi este frica sa nu afecteze sanatatea copilului daca raman imediat dupa ce le intrerup. Sunt disperata nu stiu ce sa fac.
  •  
    • 28 mesaje
    29 Nov 2005, 16:10
    0 0
    Buna Mada!

Stai linistita ca problema nu este ca ramai insarcinata imediat dupa ce ai oprit anticonceptionalele, ci dimpotriva... Timp de ceva luni dupa o lunga perioada de anticoceptionale nu ai sa ramai insarcinata...
    Stiu multe persoane care isi doreau copii si nu intelegeau de ce nu raman insarcinate de indata ce opreau tratamentul... Pastilele mai au efect si dupa ce au fost oprite (daca s-au luat pe termen lung - asa cum ai facut si tu).

Asa ca multa bafta! Si un bebe sanatos !
  •  
    • 2 mesaje
    29 Nov 2005, 16:41
    0 0
    Da, dar mie nu imi este frica ca raman imediat insarcinata ci ca-i afecteaza bebelusului sanatatea. Nu stiu ce sa fac. Sa ma feresc cateva luni sau sa incerc sa raman imediat. Sunt disperata . Nu stiu ce sa fac
  •  
    • 767 mesaje
    29 Nov 2005, 17:08
    0 0
    Madalina, eu am discutat subiectul asta cu mai multi medici si parerile au fost impartite. Unii spun ca e nevoie de o pauza de cateva luni pentru refacerea organismului (de fapt pt reinstalarea corecta a ovulatiei si functionarea optima a ovarelor etc.) altii spun ca poti trece la actiune imediat. Unii spun ca poate fi rau pt bebe sa fie conceput imediat, altii din contra. Ca sa stai linistita. cel mai bine ar fi sa astepti 3-4 luni (si sa te protejezi in alt fel) si apoi sa incerci sa faci un bebe.