sinuzita cronica maxilara: heeeeeelp!

•  
    • 269 mesaje
    29 Nov 2005, 11:23
    0 0
    Fetelor, va rog mult de tot, ajutati-ma cu niste sfaturi: Am dureri de cap groaznice, adevarate migrene, din cauza unei sinuzite cronice maxilare (eu credeam ca e frontala, datorita localizarii durerilor, dar, surpriza...).

Antibiograma, trat cu antibiotice, sinupret, etc, si efect zero! Problema e ca am o deviatie de sept fff urata, care-mi intretine infectia si treb sa ma operez, dar nu pot sa fac asta decat in vara.

Va rog mult de tot, poate stiti un remediu (pana acum doar fasconalul ma ajuta in privinta durerilor, dar o sa-mi fac praf si rinichii si ficatul...)
  •  
    • 5 mesaje
    13 Dec 2005, 12:54
    0 0
    Eu sper sa te ajut..cu o idee.Si eu am suferit de dureri de cap, senzatia de iritabilitate a narilor,a fruntii.Si cum mi-a fost ingrizitor de frica de tratamentul cu ..ac si seringa, am apelat la unul alternativ:bitterul suedez.Si dupa o noapte in care am dormit cu o compresa cu bitter pe frunte,m-am trezit dimineata ca, suflandu-mi nasul,am "expulzat" o foarte mare cantitate de infectie,de forma si dimensiunile unei nuci,de o consistenta dura,aproape cartilaginoasa,cu mici firisoare de sange si de culoare galben-verziu.M-am speriat si nu am inteles cum a putut sa iasa pe nara mea asa ceva,si unde "zacea" acel "ceva"..dar m-am linistit,stiind ca de voi fi mai bine de atunci..si am fost.incearca, nu ai de pierdut decat 200 mii cat dai pe bitter.Inainte sa il aplici, da-te cu o crema grasa, de preferat de galbenele.Nu te astepta la vindecare imediata,totul se intampla in timp
  •  
    • 94 mesaje
    28 Dec 2005, 16:18
    0 0
    sunt de acord cu E_my, am folosit si eu bitterul suedez pentru sinuzita si dupa cateva aplicatii mi-a trecut.Sanatate!
  •  
    • 94 mesaje
    30 Dec 2005, 14:29
    0 0
    Poate gasesti aici raspunsul.. http://elenusvenus.tripod.com/ am impresia ca am vazut ceva ce te-ar putea ajuta (la plante medicinale)
    Sper sa-ti fie de ajutor