Aloe Vera - Gel - vreau un sfat
-
0 2Buna evelor, bine v-am regasit.
Am nevoie de un sfat. E careva dintre voi care a folosit Aloe Vera Gel (in bidon galben. As vrea sa stiu daca cu adevarat este asa de bun pe cum i se face reclama si daca merita luat. Va multumesc! -
Da, este intr-adevar bun. Detoxifica organismul si este indicat ca adjuvant in tratamentul bolilor interne. Creste imunitatea.
Gelul din bidonul galben are un gust si miros tare rau. Daca nu il suporti, poti cumpara nectarul cu piersici, sau pe cel cu mere si fructe de padure (parca se numeste "aloe berry nectar" - nu mai tin minte exact).
Dupa ce ai desigilat un bidon, trebuie sa-l tii neaparat in frigider, ca altfel se strica. -
Gelul este foarte bun, iti dau un singur exemplu, soacra mea care are metastaze la ficat de mai bine de 1 an, i-a uimit pina si pe doctori care se asteptau sa se duca in citeva luni.
Din pacate are intr-adevar un gust tare rau si eu nu am reusit sa-l iau decit in amestec cu suc de portocale sau de grape-fruit, asa ca iti recomand nectarul. Merita sa il iei. -
andreea...poti s-o intrebi pe colega ta care gel/crema pt corp hidrateaza ff puternic si in profunzime (sa aiba o concentratie mare de aloe), te rog frumos?
In special aloe sa aiba mult. Am vazut ca au mai multe geluri in combinatie cu alte elemente, dar nu stiu de care sa iau.
Multumesc anticipat