pilula de a doua zi
-
0 0Stiu ca nu este un subiect nou dar pentru mine este. Am avut un mic accident si am luat aceasta pilula( pentru prima oara) in timp util(asa cum spune prospectul) dar problema este ca am mai avut un contact sexual la aproximativ 10 ore de cand am luat a doua pastila. Intrebarea intrebatoare este daca am ramas insarcinata? Imediat ce mi-am dat seama de ce s-a intamplat(sa nu intram in detalii)mi-am facut un dus(inclusiv spalaturi vaginale) dar nu sunt convinsa ca au vreun efect. De aceea as dori sa stiu daca acea pastila postinol 2 are efect in cazul asta si cand ar trebui sa apara acele sangerari. Daca apar acestea apar inseamna ca nu am ramas insarcinata?
Astept un raspuns cat mai repede!!!! -
in primul rand conteaza mult daca erai intr-o perioada fertila, atunci cand sa intamplat!
asta e f important.
eu, personal, nu cred ca se ramane asa usor insarcinata! dar, daca erai intr-o perioada fertila(ovulatie), atunci sansele sunt f mari de a ramane insarcinata.
nu-ti mai face grija, asteapta 2 sapt de la contactul neprotejat si fa un test de sarcina. -
Chiar nu are importanta in a cata zi ai fost. Stiu "n" cazuri de sarcina si in perioada ciclului, sau cu 2 zile inainte..

Asa cum spuneam si cum ti-au mai zis si alte eve, ai rabdare cateva zile si fa-ti un test de sarcina (stiu ca exista teste care pot fi facute dupa 1-2 zile dar mai sigure sunt cele care se fac la minim 1 saptamana de la contact).
Bafta si spune-ne cum a iesti!