DUPHASTON
-
0 0dragele mele am terminat tratamentul cu diphereline , am fost la medic si totul este ok ( am fost operata de endometrioza ) si mi-a dat 3 luni duphaston . daca a mai luat cineva ma poate ajuta sa imi spuna daca se iau la ora fixa , sau daca au ceva containdicatii etc . am citit ceva pe net , m-am informat despre medicament etc . dar as vrea sa imi spuneti daca dintre voi a luat acest medicament .cum v-ati simtit si daca bineinteles ati ramas gravidute
va pup dulce -
Eu am luat recent Duphaston.. dar pt altceva, pt un chist ovarian. Am luat dimineata si seara, nu am respectat nici o ora fixa, nu mi s-a spus de asa ceva. Nu stiu daca a fost de la el, dar am fost mai irascibila perioada cat l-am luat, dar pot fi si alte motive... A! si parca am slabit nitel...
-
Buna, fetelor! Si eu am luat Duphaston dar pt. chist ovarian si nu mi-a folosit pt. ca mi s-a marit chistul cu vreo 2cm si am avut mari dureri la menstruatie si era si abundenta. Acum am oprit tratamentul si astept sa treaca luna ca sa vad ce fac mai departe. Sper ca tie Danau sa-ti mearga bine cu tratamentul si nu dispera. Multa sanatate si multi pupici!
-
Lavinutza tu ce chist ai? Si de la ce ti-a aparut? SI ce ti-a zis dr? Eu am unul pe ovarul drept, de 4,5 cm, format deoarece am facut pauza la anticonceptionale. Am luat Duphaston, m-am oprit, mi-a venit ciclul si am trecut din nou pe pilule. Nu ma mai doare, desi parca tot il mai simt.. Acuma mai am rabdare vreo 10 zile si ma duc iar la control. Doamne sper sa fie bine..
-
Ziduletz, acum 8 luni am fost operata de un chist torsionat la ovarul drept si in urma operatiei l-am pierdut si la fel si trompa, de asemenea, s-a intervenit si la ovarul stang pt. ca aveam si acolo chisturi. Am urmat 8 luni tratament cu anticonceptionale si la controlul de rutina s-au obs. din nou 2 chisturi la ovarul stang. La inceput erau mici(1-2cm) dar dupa tratamentul cu Duphaston s-au marit. Acum l-am intrerupt si nu stiu ce sa mai fac pt ca imi doresc foarte mult un bebe si nu vreau sa pierd si ovarul stang. doctorii mi-au spus ca daca incep din nou tratamentul cu anticonceptionale va fi mai greu de ramas insarcinata. Astept sa treaca luna asta ca sa merg din nou la control. M-am saturat si am ajuns in pragul disperararii. Dar trebuie sa fiu tare si nu vreau ca sotul meu sa ma vada dezamagita. El are mai multa incredere decat mine si ma incurajeaza. Sper ca pana la urma totul sa fie bine. Multa sanatate si multi pupici!