ce folositi pentru igiena intima?
-
0 0eu ma spal zilnic cu ceai de galbenele sau musetel, nu am folosit niciodata geluri intime sau alte produse, in general ma spal cu gelul de dus...voi ce folositi?
-
am vrut sa spun ca primul lucru pe care il fac in fiecare dimineata este bineinteles dusul cu gel de dus si jos ma spal inevitabil cu gel de dus, nu cu vreun gel intim, iar pe parcursul zilei ma clatesc de cateva ori cu ceai de galbenele, nu intravaginal deoarece sunt gravida in 6 luni...asta mi-a recomandat doctorita mea...eram curioasa voi ce folositi? cand ma spalam intravaginal foloseam tantum rosa sau ceai de musetel...
-
Ei bine, daca folositi ceaiuri pt spalaturi vaginale, aveti grija sa nu va pomeniti cu o reactie alergica. Maica-mea era s-o pateasca de la o spalatura cu ceai de musetel...
Cat despre gelurile speciale - nu strica, mi se par bune pentru rasfat
Dar hai sa nu o luam razna: sapunul nu face rau. Daca e sa ne luam dupa fabricantii de cosmetice, ar trebui sa folosim cate un gel special si cat mai scump pentru fiecare zona a corpului. Daca o tinem tot asa, in curand ne vor convinge sa cumparam si sa folosim cate un gel special pana si pentru fiecare deget de la maini si picioare!
Opinia mea: folosind zi de zi geluri intime din ce in ce mai blande si care de care mai artificiale si mai parfumate nu facem altceva decat sa scadem rezistenta la boli a pielii.