piele sensibila

•  
    • 11 mesaje
    25 Nov 2005, 16:13
    0 0
    in urma cu vreo luna de zile m-am dus la un cabinet medical sa imi rezolv o problema cu o entorsa. inainte sa ajung la medic, am fost la asistenta. aceasta s-a uitat la piciorul meu si a vazut cat era de umflat dar a vazut si cat de iritata e pielea mea dupa epilat. m-a intrebat cu ce ma epilez si i-am spus ca ma fac cu aparatul. mi-a zis ca pot sa apara probleme pe parcursul timpului: o infectie sau cine mai stie ce. cu lama eu nu ma fac si nici nu vreau pentru ca apoi creste urat. cu ceara e ca si cum m-as face cu aparatul... nu stiu ce sa mai fac. am pielea sensibila si asta e mostenire de la tata...doar ca el nu trebuie sa se epileze! stie cineva ce sa fac?
  •  
    • 1005 mesaje
    25 Nov 2005, 18:12
    0 0
    Cu creme epilatoare ai incercat?
    sunt mai putin agresive si contin substante hidratante
  •  
    • 372 mesaje
    26 Nov 2005, 07:40
    0 0
    Daca excluzi lama si aparatul, iti mai raman doar ceara si crema.
    Daca alegi ceara, ai grija sa mergi la un salon de cosmetica unde se foloseste ceara de unica folosinta, iar dupa aceea foloseste creme hidratante sau unguent de galbenele.
    Daca alegi crema, iti recomand veet 3 minute. Numai ca trebuie sa stii ca si crema irita pielea. Eu dupa crema, am mancarimi vreo cateva zile.
  •  
    • 421 mesaje
    27 Nov 2005, 11:05
    0 0
    Daca folosesti crema e ca si cand ai folosi lama...dar daca folosesti ceara nu se compara cu epilarea cu aparatul...

Sa stii ca am multe colege care se epileaza cu aparatul si le ramane pielea destul de "afectata" ca niste bubite multe mici si rosii ...Am vazut si pielea lor dupa ce se epilasera si cu ceara si nu mai arata asa..

Deci trage tu concluziile..
  •  
    • 175 mesaje
    27 Nov 2005, 17:21
    0 0
    epilatul cu ceara e sfant numai ca trebuie facut cu ceara de unica folosinta daca ai pielea sensibila si dupa trebuie sa te dai cu o solutie speciala pe care o gasesti in farmacii pentru foliculita, caci asta cred ca ai....sau mai exista varianta numita epilare definitiva....de asemenea unguentul cu galbenele este foarte bun...