Nu raman insarcinata
-
0 0Revin din nou cu aceeasi problema sa va cer si eu sfatul.Aceasta este a sasea luna de cand incercam sa avem un copil si nu am reusit.Am fost la 2 medici care mi-au spus ca abia dupa un an de incercari sa incep investigatiile.
Dar nu pot pricepe de ce nu se intampla deoarece nu am avut probleme ginecologice niciodata, am ciclu destul de regulat 26-28 de zile, si varsta de 25 de ani.Nu stiu ce sa mai fac, sau ce metode sa mai incerc. Sunt foarte deprimata si ma apuca groaza sa ma gandesc ca va trebui sa ajung prin spitale la investigatii.
Voi ce parere aveti? Ce ar trebui sa fac? -
draga mea si eu am avut aceeasi problema si tot am incercat timp de 2 ani sa ramin insarcinata , dar nimic. Intr-adevar de obicei dr. te trimit la investigat dupa un an de incercari , eu zic sa nu te ingrijorezi deocamdata , ia-o incet du-te fa-ti anlizele, cel mai important spermograma sotului si apoi vei stii ce ai de facut. Si eu tot pe la 25 mi-am pus semne de intrebare si acum ma pregatesc de fiv , raminind singura posibilitate, acum mai am putin si fac 28, dupa ce in prima faza toti dr. imi ziceau sa nu-mi fac griji ca e totul ok. Spermograma e f. importanta ,puteti incepe cu ea
-
eu am fost si sunt sanatoasa ,iar sotul la fel.
am incercat 8 luni sa raman si nu ramaneam. acum sunt insarcinata in 11 sapt.
te inteleg! stiu cum eram si eu! eram depresiva, incepusem sa urasc o mama cu copil mic! nu intelegeam de ce nu pot ramane!
dar, cand m-am linistit, cand nici nu mai ma gandeam ca o sa se intample s-a intamplat.
roaga-te la dumnezeu foarte mult! minunea conceperii unui copil nu e intamplatoare!
copilul este un dar de la dumnezeu. pe mine ma ajutat mult rugaciunea sfintilor parinti ioachim si ana pe care am citit-o 40 de zile! -
eu am ramas insarcinata fara nici un medicament sau altceva!
si despre contactul sexual.. noi aveam o data sau de doua ori pe saptamana.
in ultima luna( atunci cand am ramas insarcinata), mi-am cumparat teste de ovulatie, atunci cand acesta mi-a aratat pozitiv, atunci am avut contact sexual, o data si am ramas!
eu zic ca cel mai important este sa incerci sa nu te mai gandesti la asta.
esti inca tanara. eu am 30 de ani!
si roagate mult! dumnezeu te va ajuta -
arata ca testele de sarcina!
normal trebuie sa se gaseasca in farmacii!
eu locuiesc in austria! aici se gasesc in farmacii, dar sunt foarte scumpe, asa ca am gasit un site in internet : babyornot.de (scrie in germana), unde poti sa comanzi, am comandat, am platit prin posta : 5 teste, cu tot cu cheltuielile de trimitere 7 euro.
sunt sigura ca gasesti la farmacii, sau poti sa comanzi in internet la un site romanesc. -
Paraclisul Maicii Domnului si, daca poti, si post 40 de zile.
Daca poate si sotul tau, cu atit mai bine!
Mai jos si o rugaciune care face minuni cind e spusa din toata inima:
"Dumnezeule Atotputernic, Care ne-ai poruncit dintru inceput sa ne inmultim si sa umplem pamantul, cel ce ai facut sa rodeasca pantecele Sarrei, Rahilei si Elisabetei, Cel ce imparti viata si o binecuvantezi, Cel ce Te-ai pogorat din ceruri si te-ai intrupat de la Duhul Sfant si din Fecioara Maria si Te-ai facut om, Caruia nimic nu-Ti este cu neputinta, primeste glasul rugaciunii noastre si indura-te de noi, daruindu-ne prunc de care sa ne bucuram si pe care sa-l inchinam Tie, ca noi in Tine ne punem toata nadejdea noastra si Tie slava inaltam: Tatalui si Fiului si Sfantului Duh, acum si pururea si in vecii vecilor. Amin "
Sa-ti dea Dumnzeu un bebe sanatos, voinic si numai bine! -
nu te nelinisti...eu am incercat 1 an sa raman insarcinata iar prietena mea 2 ani...si toate erau in regula doar ca eram eu prea stresata...exista un tratament cu polidin si vitaminele a si e forte care iti desfunda trompele si sigur ramai gravida dupa...asta imi recomandase doctorita mea dar nu am mai apucat sa-l fac ca ramasesem deja...daca vrei iti dau detalii...
-
testele de ovulatie, sunt ca testele de sarcina!
intr-un recipient, colectezi urina. este bine sa se efectueze intre ora 10:00 si 20:00. introduci testul, cu partea care iti arata, in urina, si daca esti la ovulatie, in perioada fertila arata 2 linii rosii, daca nu, doar o linie.
sunt 3 categorii de teste : betisoare, banda si caseta.
eu l-em folosit pe cele banda, pt ca sunt mai ieftine.
se folosesc dupa formaula:
D = P + ( A -17 )
D inseamna ziua cand sa incepi cu testele
P prima zi a ultimului ciclu
A durata ciclului : 28, 29.. zile, la cat timp iti vine ciclul.
dar, cel mai bine atunci cand cumperi, primesti un prospect si citesti cum se folosesc.
este usor de folosit.
te ajuta atat ca sa ramai insarcinata, cat si ca sa previi sarcina -
eu, personal am trecut prin asta si stiu ce inseamna! este f dureros!
dar, poti incerca polidin, poti incerca orice, nu se intampla decat atunci cand dumnezeu vrea asta! si cu siguranta o sa vrea si cu tine! important e sa ai o inima curata!
eu, nu am facut nici un fel de tratament, pt ca e bine sa astepti cel putin un an. dupa un an se poate vorbi de infertilitate!
pare absurd, dar atunci cand incerci sa-ti iei gandul de la asta, cand vei fi preocupata de altceva, cand nu te gandesti, atunci se intampla.
am citit in internet ca e buna tinctura de branca ursului si maca!