Microgynon va face probleme?
-
25 Nov 2005, 09:570 0Nu stiu ce sa zic ca iau Microgynon de 4 luni si acum mi-a venit ciclul inainte cu o saptamana de a face pauza de 7 zile in care trebuia sa vina.Ati avut asa probleme?
-
25 Nov 2005, 16:18Am avut probleme la inceput(primele 2 luni),dar imi scade libidoul ffff mult....si crede-ma ca se simte!
-
25 Nov 2005, 20:33Si eu am avut probleme cu mycroginon-ul, adica am inceput sa ma ingras si sa eram foarte deprimata.Acum am revenit la ce luam inainte si am si slabit si e mult mai bine, mergi oricum la doctor....iti zice el ce-i mai bine
-
27 Nov 2005, 10:35Dupa nasterea celui de-al doilea copil doctorul mi-a descoperit un chist ovarian, pt care mi-a prescris microgynon pt 3 luni (Pt. contraceptie aveam sterilet) Ei, toate aceste 3 luni mi-a fost rau (dureri de cap, greturi,etc) si... colac peste pupaza, cum intarziam cateva ore sa iau pastila, urmatoarea zi imi venea ciclul. Asa ca, desi sunt prescrise de medic, parerea mea este sa va intoarceti la medicul vostru sau sa mergeti la cabinete de planing si sa schimbati tratamentul