ipohondrie????

•  
    • 442 mesaje
    24 Nov 2005, 11:20
    0 0
    De aproape 3 luni fac aqua gym, gimnastica in apa,un sport care imi face foarte bine..Problema e una care imi da batai de cap si ma tot intreb daca exagerez..Vin multe doamne,piscina e relativ micuta,tratata cu clor ca la carte...Dar unele doamne au asa niste eczeme pe spate,chiar foarte rau unele pe tot corpul chiar,si ma tot intreb daca am vreo sansa sa iau ceva..Dermatologii au umplut lumea cu fatul ca cele mai multe boli de piele se iau din piscina..
    Ce ziceti? Ipohondrie sau nu??
  •  
    • 372 mesaje
    24 Nov 2005, 14:02
    0 0
    Nu cred ca e chiar ipohondrie. Si eu as vrea sa fac inot, dar nu merg la piscina tocmai de teama ciupercilor, care se prind de mine chiar daca numai o singura persoana infectata a fost acolo.
    Asa ca eu, pe principiul "paza buna trece primejdia rea", am ales fitnessul clasic.
  •  
    • 113 mesaje
    24 Nov 2005, 14:28
    0 0
    Intr-adevar poti agata vre-o ciupercuta de la bazin.
    Depinde si de imunitatea ta.
  •  
    • 442 mesaje
    24 Nov 2005, 15:14
    0 0
    Din pacate imunitatea mea nu e tocmai ok...Cred ca voi renunta, cu toate ca pt prima data in viata mergeam si eu incantata,ca imi place sa ma balacesc,iar efortul nu se facea simtit decat dupa ce terminam ora de aqua gym..
  •  
    • 9835 mesaje
    24 Nov 2005, 18:30
    0 0
    In principiu, pentru a te inscrie la o activitate organizata la bazine publice e nevoie de adeverinta medicala care sa ateste ca nu ai boli transmisibile.

Voua nu vi s-au cerut, la inscriere?

Oricum, dusul cu sapun este ABSOLUT NECESAR imediat dupa iesirea din bazin - iti place, nu-ti place sa faci dus acolo, asta e masura cea mai buna pe care o poti lua.
  •  
    • 442 mesaje
    24 Nov 2005, 18:43
    0 0
    Nu,nu ni s-a cerut adeverinta medicala la inscriere,cu toate ca nu este o piscina oarecare ci a hotelului Majestic din Bucuresti cotat la 4 stelute!
    Dus eu una fac chiar si inainte...Dar nu pot spune asta despre alte persoane...nici inainte nici dupa..pana acu ma consolam ca apa e puternic tratata cu clor...si poate poate...mai impiedica ciupercutele astea care umbla printre oameni
    Ehe,m-ati pus pe ganduri!