ovule cu propolis?

•  
    • 367 mesaje
    23 Nov 2005, 16:04
    5 5
    fetelor va rog spuneti-mi si mie cum arata ovulele cu propolis?eu am luat ceva de la un plafar si de fapt mi-au dat supozitoare spunandu-mi ca le pot introduce si in vagin ca de fapt au prospectul gresit si ca scrie pe ele supozitoare sunt ovule.sunt complet derutata!
    va multumesc
  •  
    • 97 mesaje
    24 Nov 2005, 10:21
    3 4
    Ovulele si supozitoarele cu propolis sunt la fel in ceea ce priveste compozitia, nu scrie gresit in prospect, pur si simplu poti folosi si supozitoarele daca nu ai gasit ovule, difera doar forma. Se numesc Miprosept parca. Mie insa nu mi-au priit deloc, m-am umflat de la ele. Daca iti dau reactii ciudate nu insista.
  •  
    • 432 mesaje
    24 Nov 2005, 19:48
    6 2
    Eu am folosit, cu rezultate bune, cu ani in urma, ovule cu propolis (nu supozitoare). Le-am luat la recomandarea medicului; de la farmacie, nu de la plafar. Se numesc Cerviron.
    Succes!
  •  
    • 367 mesaje
    24 Nov 2005, 22:25
    4 0
    va multumesc mult fetelor,intradevar,se numesc Miprosept.
    cred ca am sa le incerc,am probleme cu colul uterin si am auzit ca fac bine dar sa nu mananci sarat ca te umfli.
    va pup
  •  
    • 97 mesaje
    25 Nov 2005, 11:49
    3 0
    Compozitie Cerviron:
    Fiecare ovul contine: Subgalat de bismut 0,100 g, rezorcina 0,010 g, hidrolizat de colagen 0,015 g, tinctura Thymi 0,010 g, tinctura Hydrastis 0,010 g, extract fluid de Calendula 0,010 g, balsam Peru 0,010 g.
    Eu nu vad sa contina Cervironul propolis.
    Nu m-am umflat de la Miprosept pt ca am mincat sarat, ci pt ca sunt alergica la propolis si stiu ca multa lume este, de aia iti spuneam ca fii atenta. Sanatate multa.
  •  
    idd
    • 292 mesaje
    25 Nov 2005, 17:06
    4 0
    Cervironul NU contine propolis.Si din pacate nici nu are prea mare efect in tratarea afectiunilor colului uterin.Mult mai bun e Cervugid.Dar se pare ca nu se mai gaseste.Ovule cu propolis se gasesc mai greu(Miprosept)dar supozitoarele se gasesc mai usor si se pot folosi si intravaginal, efectul este acelasi cu cel al ovulelor.
  •  
    • 120 mesaje
    28 Nov 2005, 09:40
    22 6
    Mai fetelor, nu stiu daca de la ovulele cu propolis sau ceaiurile pe care le-am baut dar cert este ca sambata la consultul medical doamna doctor nu mi-a mai gasit nici o urma de rana pe col. Adevarul este ca am fost atat de speriata incat am facut tratamentul naturist de doua ori, si acum totul e ok. Nu mai am nici macar o urma de anexita iar colul este curat. A ramas sa aflu si rezultatul analizelor papanicolau. Sunt fericitaaaaa! La ultimul consult mi se recomandase cauterizarea, dar uite ca n-a mai fost nevoie. DAca are vreuna din voi aceeasi problema va spun cu drag cum m-am tratat eu. Va pup
  •  
    • 7 mesaje
    28 Nov 2005, 11:08
    8 0
    Buna.
    Chiar mi-as dori sa imi impartasesti si mie cum te-ai vindecat fara cauterizare cu acele ovule si ceaiuri.Multumesc mult
  •  
    • 27 mesaje
    28 Nov 2005, 11:16
    3 2
    Buna, emi28! Ti-am lasat un mesaj pe privat. Imi poti trimite, te rog, tratamentul pe care l-ai urmat?
    miha23@eva.ro
  •  
    • 827 mesaje
    28 Nov 2005, 11:19
    2 0
    emi28, trimite-mi te rog si mie tratamentul pe alessia81@eva.ro, multumesc mult.
  •  
    • 23 mesaje
    28 Nov 2005, 12:54
    0 3
    Buna Emi28.Ma intereseaza si pe mine tratamentul naturist pe care l-ai urmat.Ce ceaiuri ai baut!Te astept cu mail pe puikuta@eva.ro sau chiar aici pe forum,uite si tu cate asteptam...
    Multumesc
  •  
    • 50 mesaje
    28 Nov 2005, 14:10
    2 0
    emi28 vreau si eu reteta
    daca poti trimite-mi-o si mie,te rog, la alexia_@eva.ro
  •  
    • 7 mesaje
    28 Nov 2005, 14:15
    0 1
    eu am revenit,tot asteptand raspunsul pentru ca eram chiar curioasa,
    nu am auzit pe nimeni sa ii treaca rana, decat cu ceaiuri si ovule
    eu am facut cauterizare,dar voiam ca prietenele mele care au si ele rana pe col sa nu mai treaca prin asta
    in fine mai asteptam,vad ca suntem multe...
  •  
    • 23 mesaje
    28 Nov 2005, 14:54
    1 1
    Ellyidi,cum te-si simtit dupa cauterizare?Si eu trebuie sa fac saptamana viitoare si-mi este putin teama...
  •  
    • 7 mesaje
    28 Nov 2005, 15:18
    0 0
    pai mie mi-a facut-o doamna doctor Indiana Pelin care e foarte buna.
    am facut cauterizarea cam acum un an si ma simt foarte bine, nu mai am nimic
    o sa simti o durere, dar e suportabila,important este ca rana sa fie cauterizata ca e o sursa de infectii in organism si apoi dai in altele
    de asta eram curioasa ce tratament facuse fata care a sric mai inainte cu ovule,ca am citit foarte mult si nu am auzit pe nimeni careia i-a trecut rana decat cu ceaiuri si ovule
    eram chiar curioasa
    revenind la cauterizare,o sa iti faca la inceput o colposcopie si apoi cauterizarea propriu zisa unde o sa simti o durere in burta si ceva intepaturi
    dar nu iti fa griji ca ti-am zis durerea e suportabila
    apoi vreo 2 luni trebuie sa te duci la pansat(o sa stai sa ti se usuce mai repede locul),si fara sex si alte activitati care sa necesite efort
    succes
    daca mai ai ceva de intrebat,poti sa o faci
  •  
    • 23 mesaje
    28 Nov 2005, 15:29
    1 1
    Elluidi!Te pupik dulce!Eu am facut si colposcopia iar rana este destul de maricica si necesita cauterizare cat mai urgent.Cica cauterizarea mi se va face fara anestezie si din cauza asta mi-e putin cam frica!Dupa cum a fost?Ai mai avut scurgeri?Ai sangerat?
    Multumesc mult si scuza-ma ca te intreb atat de multe!
  •  
    • 7 mesaje
    28 Nov 2005, 16:02
    1 0
    da.scurgeri ai.la inceput nu sangerezi,dar peste o saptamana incepe si o usoara sangerare.dar ti-am zis stai linistita ca nu e chiar asa de rau.
    si oricum difera de la organism la organism.important e sa ai grija de tine si sa te ti de pansamente ca sa te faci bine repede.
    nu iti fa probleme,si mie imi era frica,dar vei vedea ca e ceva durere,dar acceptabila,si apoi merita,doar e vorba de sanatatea ta.
    plus ca nici probleme nu vei mai avea in timp.
    eu cel putin sunt bine.
    pupicei
  •  
    • 23 mesaje
    28 Nov 2005, 16:28
    2 0
    Ellyidi,multumesc mult!Sper sa ne mai auzim...Pupikuri!
  •  
    • 85 mesaje
    28 Nov 2005, 18:47
    0 0
    emi28, daca tot ai scris ca ne spui cu drag ce ai facut sa-ti treaca, de ce n-o faci? cred ca pe fiecare o intereseaza. chiar daca nu avem toate rani pe col, nu strica sa aflam cum poti eventual sa-ti intaresti imunitatea.
    eu inca mai astept raspuns. daca nu vrei sa postezi, scrie-mi si mie pe gina_d@eva.ro. hai, pliiiiizzzzzz
  •  
    • 120 mesaje
    29 Nov 2005, 08:51
    8 1
    fetele, imi cer scuze, ieri am avut o gramada de treaba si n-am putut intra pe forum, si azi cand am intrat :o
    din pacate, multe dintre noi avem probleme nu-i asa?
    hai ca scriu aici pe forum ca sa nu mai trimit la fiecare in parte

Primul pas:
    Intern, adica sa beti
    In parti egale: ceai de cretisoara, urzica si trei frati patati.Din astea faceti cam 1 litru jumate sau 2 de ceai, pe care o sa-l beti in cursul zilei, cate putin , rece si fara zahar. Eu nu am putut cald ca are un gust mai ciudat. Dupa ce faceti ceaiul si-l strecurati adaugati in cana de ceai, dimineata la pranz si seara cate 15 picaturi de tinctura de propolis si 15 de tinctura de coada soricelului si beti ceaiul inainte de masa. Restul il beti in cursul zilei in loc de apa.

Apoi:
    Irigatii in fiecare seara ( cu irigatorul de la farmacie) cu ceai facut amestec din parti egale de : marul lupului (este o planta miracol), galbenele, pelin, coada soricelului, scoarta de stejar si sunatoare (sunt plante cicatrizante) Apoi introduceti un ovul miprosept, eu am gasit supozitoare dar compozitia este aceeasi si puteti folosi. Nu sunt scumpe, se gasesc tot la plafar. Atentie ca pateaza, folositi tampoane. Eu am facut tratamentul o luna si apoi am facut pauza la ciclu si am reluat luna urmatoare. Regimul alimentar in perioada asta trebuie sa fie alcatuit pe cat posibil din fructe si legume.

Si inca un lucru: Eu mi-am luat de la tarani din piata propolis natural, solid, arata ca rasina, se fac bobite mici ca pastilele si se inghit inainte de masa. Este un foarte bun cicatrizant.
    Toate plantele si produsele le gasiti la plafar, nu va trebuie multi bani, dar in schimb va trebuie perseverenta si incredere. Si nu renuntati la tratament dupa o saptamana. Sper sa va fie de folos, daca mai aveti intrebari sunt aici. Va pup