nici nu stiu... disperare...
-
0 0sunt casatorita de 10 ani. l-am iubit... Domnul imi este martor...
avem un ingeras de copil....
de ceva vreme nu mai suport sa ma atinga...il refuz elegant...dar el insista si insista...am innebunit!?...
nu-mi mai doresc nimic...mai ales SEX!!! sa nu mai aud...
( -
da. l-am iubit! acum nu stiu daca il mai iubesc...sunt confuza, ratacita...altfel, daca l-as mai iubi , mi-as dori sa facem dragoste...nu???? ori pe mine nu am mai intereseaza nimic din ce face si spune...
ma inteapa inima cand seara aud soneria la usa...
imi doresc sa mai intarzie,sa merga la bere cu prieteni........sa vina sau sa nu vina acsa!!!
ce-i cu mine??
-
amidala, sunt sigura ca daca stai bine sa te gandesti' iti dai seama si tu care sunt cauzele care detrmina o femeie sa nu mai poata sa faca dragoste cu barbatul ei!
sunt o multitudine de cauze...
eu le insirui pe ale mele/
cicaleala, zi de zi sau ora de ora...
aprecieri rare si tardive...
egoism
de ceva vreme am ramas si fara serviciu...inca un motiv de cearta..vrea sa-mi gasesc rpd si neaparat din prima luna serviciu bine platit... vreo 6 sau 7 miliane...in conditiile in care eu am decat liceul...asta e... ma culpa!
ce naiba sa mai zic...
sunt varza , am picat si parca nu pot sa ma mai ridic... -
offf, multumesc...
.....cum sa ma ridic,cum sa fac asta??/
am lucrat atitia ani(10)in domeniul alimentar, chelnerita...
am plecat de acolo pt ca simteam ca nu mai sunt pe placul patronilor( fizic) ... am deja 36, iar meseria asta se face pan'la o anumita varsta...
am facut o scoala postliceala de A.Sociala, nu-mi gasesc pt ca toti cer experienta... iar salariile sunt mizere...
da, imi trebuie neaprat un serviciu, apoi vad eu ce fac... -
Aduna-ti fortele, dupa parerea mea nu se pune problema daca il mai iubesti ci ai cazut intr-o depresie care te afecteaza si in cuplu.Ai lasat probabil problemele sa te copleseasca.Ai incredere in relatia voastra si cand vei depasi obstacolul sa vezi ca totul va fi ok.Si eu am avut asa o stare de deprimare datorita rutinei si am depasit-o.
-
1. spune-i sotului tau ca un serviciu bun nu se gaseste batand din palme, mai ales acum, in prag de sarbatori.
2. lasa copilul la parinti, daca ai aceasta posibilitate, mergi la cumparaturi, la o cafea cu prietenele, la un film, gaseste ceva de facut impreuna cu sotul tau.
sigur ai o depresie, dar gandeste-te daca ai afla ca are o amanta, ce-ai simti? daca maine vine si-ti spune "draga, te parasesc, am pe alta" ce-ai face?
pune-te in situatiile astea si o sa-ti treaca, sunt sigura.
numai bine! -
Da,e o perioada grea din viata voastra, dar cel mai intelept este sa nu disperati.Cred ca sotul tau are atitudinea de care vorbesti din frica lui ca nu este in stare, singur, sa rezolve problemele banesti ale casei. Deci ar trebui sa ai o parere buna despre tine ca esti o forta pe care barbatul tau o avea alaturi si ca acum va este mai greu fara tine.Varsta de 36 de ani este superba,priveste-te cu drag in oglinda, fii optimista, fii motivata pentru copilul vostru,fii toleranta cu un barbat infricosat ca nu este in stare sa se descurce singur,mai priveste cu incredere si la D-zeu,care poate sa-ti ia multe din greutatile tale,eu am simtit asta de multe ori.Fii increzatoare ca ziua de maine poate fi ziua care va poate scoate din greutati.Iar comunicarea dintre voi e foarte importanta.Ii povestesti chiar pe unde ai fost azi si ce ai facut ca sa gasesti un loc de munca, iar el daca stie tot zbuciumul tau, cred ca va fi mai rabdator cu ziua cand va afla ca esti victorioasa. Bafta si daca-ti voi fi fost de folos ma voi bucura alaturi de voi cand ne vei transmite bucuria.
-
Da,e o perioada grea din viata voastra, dar cel mai intelept este sa nu disperati.Cred ca sotul tau are atitudinea de care vorbesti din frica lui ca nu este in stare, singur, sa rezolve problemele banesti ale casei. Deci ar trebui sa ai o parere buna despre tine ca esti o forta pe care barbatul tau o avea alaturi si ca acum va este mai greu fara tine.Varsta de 36 de ani este superba,priveste-te cu drag in oglinda, fii optimista, fii motivata pentru copilul vostru,fii toleranta cu un barbat infricosat ca nu este in stare sa se descurce singur,mai priveste cu incredere si la D-zeu,care poate sa-ti ia multe din greutatile tale,eu am simtit asta de multe ori.Fii increzatoare ca ziua de maine poate fi ziua care va poate scoate din greutati.Iar comunicarea dintre voi e foarte importanta.Ii povestesti chiar pe unde ai fost azi si ce ai facut ca sa gasesti un loc de munca, iar el daca stie tot zbuciumul tau, cred ca va fi mai rabdator cu ziua cand va afla ca esti victorioasa. Bafta si daca-ti voi fi fost de folos ma voi bucura alaturi de voi cand ne vei transmite bucuria.
-
ok, va promit ca o sa va dau de veste daca situatia mea este una mai buna...
nu o sa-mi gasesc usor de munca , dar eu vreau sa muncesc si pana la urma problema asta se va rezolva...
dar cum ramane cu cheful meu ... ca si aseara el a fost f insistent . eu am incercat sa-i explic ca nu pot...
el se supara de fiecare data. imi reproseaza ...imi zice sa merg la doctor...sa rezolv cumva problema asta. ca el nuami poate sa stea tot timpul sa se roage de mine sa ma culc cu el.
nici macar nu vrea sa mai dormim impreuna daca nu se culca cu mine...
pe mine ma dezgusta pofta lui de sex si indiferenta lui fata de ce mi se intampla...
tot ce vreau este sa ma lase in pace o perioada...
dar nu poate...