Spitalul Elias!
-
23 Nov 2005, 11:090 0Buna, sunt din Galati si m-ar interesa un medic ginecolog bun de la spitalul Elias. Si daca nu sunt din localitate, pot naste la Elias. Cam care ar fi tarifele pt. spitalizare? Va multumesc si aveti grija de voi, dragi Eve!
-
23 Nov 2005, 11:14dl. dr. Alexandru Filipescu - tarife nu stiu pt ca eu nu sunt insarcinata.
-
23 Nov 2005, 15:39La Elias sunt destul de piperate tarifele (insa se merita, conditiile sunt excelente, nu se compara cu nici un spital din Bucuresti!). Eu lucrez cu maternitatile din tara si pot sa iti spun ca poti apela cu incredere la personalul de la Elias.
Insa trebuie sa-i contactezi inainte si sa intri in legatura cu un medic de acolo pt a te lua in evidenta. Cu el vei si naste. Poti suna la 021/224.06.00 si cere interior 125 sau la Sectia Nou-Nascuti (asistenta sefa este doamna Picoi). Poti cere toate informatiile dorite acolo.
Si la Spitalul Universitar sunt conditii foarte bune. Daca doresti rezerve separate, si cei de la Polizu ofera, 40 sau 50Euro/noapte, in functie de rezerva (este posibil ca la Elias preturile sa fie mai mari, nu cunosc acest aspect).
Iti stau la dispozitie cu alte info
.
Sper ca te-am putut ajuta!
Nastere usoara si sa fiti sanatosi si tu si bebe
! -
23 Nov 2005, 17:06Multumesc, Roxxanica! Informatiile tale mi-au fost de mare ajutor. Daca voi avea vreo nelamurire, nu voi ezita sa te intreb. Multa sanatate! Pupici!