cateva sfaturi va rog
-
22 Nov 2005, 17:570 0Buna seara.
Am si eu nevoie de cateva sfaturi urgent, urgent.maine sunt programata pentru intrerupere de sarcina si sunt speriata rau de tot.Daca aveti idee in ce consta, cum este, cat timp dureaza, orice.
Multumesc aticipat -
22 Nov 2005, 19:41intreruperea de sarcina se realizeaza de obocei cu un aspirator apoi cu chiureta dc este nevoie,sub anestezie locala si un sedativ usor.trebuie sa te relaxezi,sa nu stai incordata,sa urmezi exact sfaturile medicului si a asistentei de langa tine.trebuie sa te gandesti bine la ce vrei sa faci si sa ai un psihic f. tare.Cat despre pret,depinde de reputatia medicului respectiv si a spitalului.trebuie sa intrebi si tu lumea pe acolo,cred.
daca te consoleaza cu ceva iti pot spune ca poti considera ca sunt alaturi de tine chiar dc nu te cunosc;tu stii mai bine motivele pt.care recurgi la aceasta ultima solutie,desi mai trebuia discutat;dc vrei sa mai vb.vreau sa stii ca sunt cadru' madical in domeniu si te voi ajuta cu placere daca ai nevoie de ajutor;adresa mea de messenger este:b_axxel@yahoo.com ; succes! -
22 Nov 2005, 20:40Iti multumesc foarte mult.Te-am adaugat in lista de YM si sper ca vom apuca sa vorbim pana maine ca am nevoie, mai ales ca esti cadru medical.