colpita micotica
-
22 Nov 2005, 16:010 0buna fetelor.
exista vro diferenta intre candidoza si colpita micotica?
acum 2 ani am facut un tratament cu antibiotice de unde a rezultat o candidoza bucala de care inca n-am scapat si o candidoza vaginala( mica,dupa spusele dr).mi-a dat ca tratament 12 ovule si clotrimazol unguent spunand ca sigur o sa-mi treaca,.
nu mi-a trecut si mi-a dat nistatin pastile si nistatin pulvis pt cea bucala.mi-a zis sa mai fac spalaturi cu bicarbonat.
acum 2 sapt am fost la control(la un alt dr) care mi-a facut o analiza de secretie si a zis ca am colpita micotica.mi-a dat 10 ovule si flucovim pt mine si partener.am terminat tratamentul,dar ma confrunt cu aceiasi prob
ce sa fac?chestia cu drojdia pt candidoza bucala e chiar eficienta ca as incerca si eu ca m-am tot saturat de ataatea pastile?
va multumesc
pe curand -
23 Nov 2005, 15:26Atunci cand se pune diagnostic de colpita , inseamna ca este o infectie cu mai multi bacili .
De obicei cand se recolteaza secretie se face si antibiograma ( pt. a stabili tratamentul corect - mai bine zis la ce medicamente este sensibila infectia )
La mine a functionat tratamentul cu :
Ofloxacin -pastile ,Nizoral -pastile -doza unica , ovule Pimafucin si Diclofenac supozitoare daca ai dureri in zona ovarelor .
Multa sanatate