sfaturi pt psoriasis

•  
    • 92 mesaje
    22 Nov 2005, 13:21
    0 0
    evelor care aveti psoriasis la mine s-a ameliorat ciun ceai da la plafar care costa 30.000 lei
  •  
    • 79 mesaje
    23 Nov 2005, 13:40
    0 0
    De ce esti asa misterioasa? Daca una din noi am fi scris ca am baut un ceai de 30.000 lei si ne-am facut bine tu ce ai fi zis? Uite la asta ca vrea numai ea sa se faca bine! Suntem mai multe cu aceasta afectiune. Am fi bucuroase sa ne tratam, sau macar sa ne amelioram starea de sanatate!
    Poate astepti sa fi rugata!
    Mare e gradina TA DOAMNE!
  •  
    • 79 mesaje
    23 Nov 2005, 14:34
    1 0
    si eu mi-am cumparat "Ceai pentru psoriazis" de la plafar este produsa de firma Stefania Stefan din Cluj. n-am baut decat odata inca dar pe cutie scrie k mai e nevoie sa-ti iei nu stiu ce medicamene si uleiuri dar alea nu au fos la nici unul dintre plafarele din orasul meu.
    sper sa aiba ceva rezultate si ceaiul simplu!
  •  
    • 28 mesaje
    25 Nov 2005, 15:42
    0 0
    te rog mult spune-ne si noua ce fel de ceai ai cumparat...
    Multumesc mult!
  •  
    • 92 mesaje
    26 Nov 2005, 12:00
    0 0
    eu am fost la plafar si am cumparat ceai pt psoriasis este produs de S.C. GLASUL NATURII S.R.L. din fagaras dar eu cred ca se gaseste la orice plafar, am mai lut si un ulei tot de la plafar tot pt psoriasis si am fost si la dermatolog. urmez tratament cu vitamina B, A forte si E sincer eram disperata, acum de ce sa mani pe Domnul ami am un pic dar se trece pe zi ce trece.Mai iau si dermovate si flocinolon, dar va spun ca ceaiul face minuni
  •  
    • 28 mesaje
    27 Nov 2005, 12:21
    0 0
    Multumesc mult pentru informatii! Am sa merg sa-mi cumpar si eu ceaiul despre care ne-ai spus...

Iti doresc multa sanatate si sa ai rezultate si pe viitor!
  •  
    • 79 mesaje
    16 Dec 2005, 21:40
    0 0
    ati incercat ceaiul? a dat ceva rezultate? Raspundeti pls!!!!!!!!
  •  
    • 79 mesaje
    22 Dec 2005, 22:31
    0 0
    .
  •  
    • 187 mesaje
    23 Dec 2005, 09:13
    0 0
    am avut psoriazis de vreao 15 ani, a aparut pe pielea capului ca o matreata si dupa 2 luni a inceput sa-mi cada parul f tare, atunci m-am dus la Timisoara la d-l doctor Feier si am primit o punga de medicamente si o dieta fara legume, fructe, dulciuri ,cafea sau bauturi alcoolice, am luat sampoane din Germania ca pe atunci la noi nu era Nizoral sampon, am umblat la Timisoara vreo 5 ani, m-am tratat si am ramas si cu par, dar nu cred in basmele cu ceaiuri
  •  
    • 79 mesaje
    26 Dec 2005, 11:26
    0 1
    Imi poti da mai multe informatii despre ce tratament ai urmat dk iti mai amitesti? si acum nu mai ai psoriazis? in acesti 15 ani nu ti-au mai aparut pe cap sau altundeva pe corp? si eu am la nivelul capului dar la mine sunt ori bubite rosii ori acuma mi-au aparut k niste cosuri sau furuncule adik o bubita galbena care se sparge si iese ceva lichid galbui.
    raspude te rog foarte mult!!!!!!! multumesc!!!
  •  
    • 187 mesaje
    30 Dec 2005, 09:42
    0 0
    pussycat89, mie mi-a aparut ca o matreata deasa pe toata pielea capului, nu stiam ce este doar dupa 2 luni a inceput sa-mi cada parul si atunci m-am speriat, am fost la un dermatolog, dar nu am primit tratament adecvat, atunci m-am dus la un dermatolog la Timisoara,trebuia sa tin un regim f dur si un tratament f lung si scump
    la inceput am primit o gramada de vitamine, tetraciclina tabelete pe care le-am luat din 6 in 6 ore prima cutie iar, aprox 2 ani cite 1 pe zi, trebuia sa ma ung pe pielea capului 4 zile cu unguent Locacorten Tar, in a 5 a zi ma spalam cu sampon Dermowas sau Dermofug (astea erau din Germania cumparate), cam dupa 3 luni trebuia sa ma ung cu niste solutii, tot din Germania procurate, dar la sfatul medicului, unul se numea Elocom, numai tin minte restul, pe urma a aparut la noi samponul Nizoral si ma spalam numai cu Nizoral, sau au fost sampoanele Selsun, unul mai concentrat , celalat mai slab, le-am folosit ani de-a rindul, ca medicamente am primit toate vitaminele posibile
    si eu am avut, dupa ce a disparut matreata, niste cosuri galbene pe pielea capului, si mai am si acum din cind in cind
    in primul an nu am avut voie sa stau la soare, pe urma trebuia sa merg la mare, pt cura heliomarina (pur si simplu plimbat pe malul marii), am si fost citiva ani de-a rindul
    eu asa stiu ca psoriazisul este o boala care nu se vindeca niciodata, odata ce a erupt poate oricind sa erupa din nou
    un an nou plin de impliniri iti doresc si sa te faci bine repede !
  •  
    • 79 mesaje
    1 Ian 2006, 22:29
    0 0
    MERSI F. MULT K MI-AI RASPUNS!!!!
    te rog sa nu te superi dar as dori sa te mai intreb cateva lucruri, sper ca ma intelegi si eu am fost la multi medici si nu prea m-au ajutat.
    vreau sa te inteb daca medicul se numeste DOINA FEIER ? tie ti-a mai aparut psoriazisul undeva sau a ramas doar la nivelul pielii capului? in ultimii ani ai urmat ceva tratament sau dieta ca sa nu reapara sau ai dus o viata "normala"?
    mutumesc pt intelegere si astept raspuns.
  •  
    • 79 mesaje
    4 Ian 2006, 22:14
    0 0
    cele care au incercat ceaiul ati observat vreo diferenta? va ajutat cu ceva?
  •  
    • 26 mesaje
    5 Ian 2006, 00:11
    0 0
    SIGUR - DA REZULTATE.
    www.deniplant.ro
    E cam scump insa!
  •  
    • 187 mesaje
    5 Ian 2006, 08:56
    0 0
    pussycat89, numai azi am reusit sa-ti citesc mesajul, doctorul care m-a tratat se numeste intr-adevar Feier, dar este barbat, acum nu-mi aduc aminte de prenume, este medic dermatolog in Timisoara
    Folosesc din cind in cind samponul nizoral, dar dieta nu mai tin, intreaba-ma orice iti voi cu placere
    sanatate si la multi ani !
  •  
    • 92 mesaje
    5 Ian 2006, 09:48
    0 0
    Dragele mele eu am obtinut rezultate cu cei de 30.000 lei vechi cumparat de la plafar. Mie mi-a aptarut anul trecut pe tot corpul si eram disperata. .Am fost la medic si urmez si tratament medicamentos si ma unng cu dermovate. Pana sa ajung in acest stadiu faceam un fel de comprese calde cu ceai de musetel si dupa aceia ma ung cu dermovate. Credeti-ma Rezultatele sunt foarte bune. Nu pot sa spun ca sunt perfect vindecata dar mai am cateva bubite rosi, dar pe zi ce trece se vindeca.
    Si eu am auzit de deniplant dar nu am avut bani sa cumpar ceaiul respectiv.
    Incercati si voi daca da rezultate continuati.
  •  
    • 92 mesaje
    5 Ian 2006, 09:57
    0 0
    Dragele mele eu v-am scris nu ca sa fac vreo reclama ci pentru ca stiu ce inseamna sa si plina de bube si sa mergi la medic si sa ti sa spuna ca nu ai nici-o scapare. Credeti-ma eu vreau sa cred ca sunt mai puternica decat boala si asa am ajuns la acest ceai. Nu vreu sa contest un tratament poate mai eficient ci vreau sa va impartasesc si voua din experinta mea. Daca cineva tine cont de sfatul meu si obtine macar o amelionare inseana ca scopul meu a fost atins. Va multumesc pentru ca ati avut rabdare sa cititi acest mesaj.
  •  
    • 79 mesaje
    5 Ian 2006, 21:31
    0 1
    mersi mult ca mi-ati raspuns. mie mi s-a cam agravat si datorita iernii si datorita faptului ca nu mai folosesc cortizon. pana prin octombrie am folosit Advantan milk si abia de aveam dar nu e voie sa folosesti cortizon mai mult de 20 de zile. am incercat tot felul de tratamente naturiste si acuma sunt plina ( pe cap) cu bube, bubite ca niste cosuri. acuma incerc tratamentele propuse de MARIA TREBEN asa scrie acolo ca multi s-au vindecat dac nu da rezultate voi incerca si eu ceaiul de 30de mii.

vreau sa te rog ceva ela_paraschiv sa-mi spui daca crema pe core o folosesti are cortizon si daca vei incerca sa folosesti ceaiul can nu te ungi cu crema ca atunci ne dam seama daca chiar ceaiul are efect sau in asociatie cu crema (cum am spus de la cortizon trece dar numai pt o peroada scurta de timp)
    multumesc pt intelegere
  •  
    • 26 mesaje
    6 Ian 2006, 00:50
    0 0
    De ce nu incercati totusi cu deniplant?
    Eu am folosit - de 5 ani de zile -zonele care au fost vindecate- nu mai exista! Pielea este ca noua.
    Degeaba incercati cu creme- trebuie actionat asupra cauzei nu a efectului.
  •  
    • 187 mesaje
    6 Ian 2006, 08:46
    0 0
    pussycat89, acum citind mesajul de la elaparaschiv, mi-am adus aminte ca foloseam pt pielea capului lotiune Dermovate, este intr-un flcacon mic cu eticheta albastra,
    trebuie sa mergi la un dermatolog bun, sa faci un tratament corespunzator si in mod sigur vei scapa de acele bubite
    sanatate !