Am sani aproape inexistenti.Mentionez ca am 23 ani,sunt casatorita de 6 ani si am o viata sexuala destul de activa.Astept sfaturi cu alternative(preferabil probate)cu exceptia operatiei estetice.Multumiri.
Tinctura de marar,de 3 ori pe zi,cu 15 minute inainte de masa.(o lingurita diluata intr-un pahar cu apa).Nu are gustul bun,dar functionaza.Eu am folosit si intr-adevar da rezultate,si este natural,nu are reactii adverse,si regleaza si ciclul.
Pentru eva care a intrebat unde se gaseste tinctura de marar: tinctura o gasesti la plafar sau la magazinele de produse naturiste. De asemenea, n-ar fi rau sa mergeti la sala, pentru ca acolo sunt multe exercitii pentru muschii pectorali.
dar aceasta tinctura interactioneaza cumva cu anticonceptionalele? eu iau pastile de 10 luni si am aflat acum si de tinctura de marar. nici un doctor sau farmacist nu a stiut sa-mi zica daca interactioneaza. stie careva sa-mi zica?
Tratamentul cu marar nu e eficient. In cel mai fericit caz, ti se umfla putin sanii ca inainte d e ciclu dar la intreruperea tratamentului sanii revin la normal si e posibil sa te trezesti cu celulita.