ingrasare

•  
    • 5 mesaje
    21 Nov 2005, 22:45
    0 0
    Sunt f.slaba si as dori sa mai iau in greutate Ce solutii ar fi?
  •  
    • 372 mesaje
    22 Nov 2005, 10:23
    1 0
    O solutie ar fi sa mananci multa miere si sa mergi la o sala de fitness ca sa iti modelezi corpul armonios.
  •  
    • 1742 mesaje
    22 Nov 2005, 10:27
    0 0
    Eu am vazut mai multe retete in formula as. Si eu sunt slaba tare. Orcum o sa incerc retetele si o sa-ti spun daca da roade!
  •  
    • 67 mesaje
    22 Nov 2005, 14:24
    0 0
    O solutie ar fi sa mergi sa consulti un endocrinolog .O perfuzie cu infesol nu ti-ar strica.
  •  
    • 60 mesaje
    27 Nov 2005, 21:42
    0 0
    imcearca cura cu grau incoltit.da roade sigur
  •  
    • 1272 mesaje
    28 Nov 2005, 09:31
    0 0
    alte femei, ar da mult sa fie slabe, se chinuie sa slabeasca!
    important e sa nu te complexezi!
    sa fii sanatoasa, asta conteaza!
    da rezultate, o cura de bere! un pahar de bere zilnic, dupa masa!
  •  
    • 831 mesaje
    28 Nov 2005, 15:36
    0 0
    Am gasit pe internet urmatorul lucru:

Dieta de ingrasare

Sunt multe femei in zilele noastre care traiesc disperate ca picioarele lor sunt mult prea subtiri sau ca au un bust aproape invizibil si o talie care nu se face remarcata. Aceste femei, la fel ca cele care vor sa scape de kilogramele in plus, trebuie sa mearga la un nutritionist care sa le garanteze ca nu exista nici un pericol fizic pentru a urma o dieta de ingrasare. Ele nu trebuie sa aiba tulburari alimentare precum bulimie sau anorexie, ori probleme cu glanda tiroida.

Pentru a avea un real succes cu dieta de ingrasare, este bine sa evitati efortul fizic prelungit si agresiv. Cautati liniste in ritmul de viata si practicati sporturi precum inotul care relaxeaza si face pofta de mancare.

Un meniu de ingrasare se compune din:

Mic dejun:
    Cereale cu iaurt de fructe, oua prajite, paine prajita cu sunca si gem de fructe. Cafea sau ceai cu zahar si lapte.

Dejun:
    Pastele fainoase sunt recomandate, precum si piureurile de cartofi. Trebuie sa mancati cu paine alba si apoi sa luati desertul poftit. Salatele nu trebuie sa lipseasca. Acestea trebuie asezonate cu maioneza sau cu ulei de masline.

Gustare:
    Paine prajita cu unt si gem, cafea sau ceai cu lapte. Gustarea trebuie sa fie in cantitati mici pentru a nu pierde apetitul pentru cina.

Cina:
    Orice fel de branza, oua prajite in unt (daca nu s-au servit la micul dejun) sau lapte cu biscuiti. O farfurie cu carne la cuptor in sos alb cu garnitura de orez si cartofi prajiti. Se poate bea o ceasca de ceai pentru a ajuta la digestie.
    De asemenea am mai auzit ca te poti ingrasa daca iei dimineata pe stomacul gol polen+miere de albine.