inflamatii articulare
-
0 0Buna tuturor!Am 28 ani si de 14 zile ma dor gleznele f tare fara sa ma fi lovit.Sunt umflate,iar durerea nu cedeaza decat la ketonal i.m.Medicii ma paseaza de la unul la altul ca sa nu mai spun ce sperietura mi-au tras.Fiecare si-au dat cu parerea:guta,artrita reumatoida,osteoporoza etc.Analizele sunt proaste bineinteles (indica o problema reumatica)dar nu-mi da nimeni un tratament specific.Ma tot investigheaza...si nimic.dati-mi un sfat!
-
buna, imi pare rau sa aud ca treci prin asa ceva.
eu te sfatuiesc sa mergi la spitalul cantacuzino la reumatologie(langa piata gemeni-bucuresti) la dna. dr. Sasu.
Acolo iti vor face investigatii complete, si chiar daca doctorita nu e o scumpa mereu macar vei afla in cele din urma ce ai si vei putea sti ce ai de facut in continuare.
eu am stat internata acolo o saptamana in care presupuneau in fiecare zi altceva ... dar pana la urma au descoperit problema.
unele boli sunt greu de diagnosticat pentru ca pot mima simptomele... insa in urma unor analize specifice ti se poate da un diagnostic exact.
tine-ma la curent ... cu ce ti se spune .. poate te voi mai putea ajuta - eu acum nu mai am nici o problema.
sanatate multa! -
Si pe mine m-ar interesa un tratament, dar pentru o ruptura de menisc la genunchi. Am facut fizioterapie si atat. Medicul ma "ameninta" ca la urmatoarea cazatura imi face artroscopie.
Acum inghit "gheara diavolului" de la plafar, care zice ca e buna pentru articulatii, dar nu stiu ce sa va zic, ca genunchiul nu si-a revenit. Am greutati la urcatul/coboratul scarii, iar de fugit sau sarit nici nu mai vorbesc. -
pentru articulatii eu iau niste cutii cu un fel de gelatina pe care le comand din germania. ajuta si pielea si unghiile si articulatiile, dar mi-a fost recomandat sa iau mai mult decat scrie pe cutie ( acolo este dozarea pentru frumuseatea pielii si bla bla bla , dr in cantitati mai mari chiar cred ca m-a ajutat)
ce mai ajuta articulatiile este dieta - eliminarea zaharului chiar si a fructelor dulci si a mierii care pot da inflamatii in corp. -
va multumesc pentru sfaturi!
m-a luat cineva de mana si m-a dus la sp.grivita-reumatologie dr.cf.predeteanu,o doctorita f.f. draguta;am facut toate analizele;mi-a pus diagnosticul de artrita acuta si tendinita ac.;m-a internat fac trat.cu un cortizon in perfuzie si astept rezultatele;sper sa se rezolve ca nu mai suport durerile.
Va tin la curent! -
Am fost si eu la dr. Predeteanu si al multi altii. Imi pare rau sa aud ca ti-au gasit ceva ce necesita cortizon, dar e bine ca stii acum cu ce te confrunti. daca vrei iti pot da mai multe sfaturi despre cum iti poti ajuta articulatiile. Si mie mi se prescrisese cortizon si chiar cand incepusem sa ma umflu si ma umplu de cosuri am dat peste un alt fel de doctor... am incetat cu cortizonul si alte medicamente.
Ma simt perfect de mai bine de 3 ani si jumatate si sunt convinsa ca imi va fi in continuare bine.
SPer ca ti-a dat si calciu pe langa acel cortizon nenorocit.
Multa sanatate!