dureri ale gingiei
-
19 Nov 2005, 19:530 0Am o mare problema.Acu o luna si ceva au inceput sa ma doara dintii cand mancam ceva prea cald sau prea rece. Am mers la dentist si mi-a curatat 2 carii si mi-a scos nervul la unul dintre dinti.ciudat e ca nu m-a prea durut toata lucratura asta ,dar cand mi-a pus plomba, gingia a inceput sa saugereze in locul unde era nervul. Doctorul s-a chinuit sa opreasca sangerarea si a pus plomba desi eu sunt sigura ca inca mai curgea sange. Aici au inceput marile dureri...Abia m-am calmat atunci, pe moment. Dar timpul a trecut iar eu de fiecare data cand mananc ceva mai tare, chiar si o coaja de paine incep sa am dureri de gingie, un fel de 'tensiune'. Mi-e groaza sa mai merg la dentist pentru ca de fapt de acolo a inceput problema. Daca ati patit si voi ceva de genul asta, va rog mult dati-mi un sfat.
-
3 Iun 2006, 18:29aceleasi probleme le am si eu...sry k intarzie rasp dar sunt noua pe forum
cred k e paradontoza sau altfel spus gingivita...cel putin asa m-a diagnostikat pe mine cu aceleasi simptome...antibiotice...apa de gura ...igiena perfecta a dintilor. -
4 Iun 2006, 18:01daca simti cand mananci ceva tare si te doare,poate este prea "inalta" plomba si toata tensiunea este preluata de dintele respectiv, ori poti avea inca ceva la radacina, infectie..fa un film la dinte si mergi la medic sa-l vada.