va rog ajutati-ma..

•  
    • 261 mesaje
    17 Nov 2005, 20:24
    0 0
    Buna.Sunt noua pe forum si sper ca nu va deranjez,dar am gasit din intamplare acest site si mi-a placut fffff mult si sper sa ma ajutati.
    Imi cer inca o data scuze,si va spun care este problema mea.
    eu am 20 de ani,nu mi-am inceput viata sexuala.trebuie sa fiu la menstruatie cam in jur de data 25,26 noiembrie.dar de 2 zile am observat niste scurgeri care mi se par anormale,in sensul ca au o culoare usor rosiatica,purpurie,si simt niste dureri usoare in zona ovarelor.
    Va rog ajutati-ma!..(
  •  
    • 233 mesaje
    17 Nov 2005, 22:07
    0 0
    mey,singurul sfat pe care as putea sa ti-l dau este sa te duci la ginecolog-cere o trimitere de la medicul de familie daca vrei sa mergi singura la un cabinet de planning ca dau consultatii gratuite.Nu trebuie sa iti fie rusine de nimic-nu te dezvirgineaza daca esti virgina-Adica am o prietena care avea o problema si nu a consultat-o "down there", daca ti-e frica sa abordezi subiectul cu mama ta de exemplu,oricum nu ai nimic de ascuns ca doar esti virgina(parca asa am inteles) s-ar putea sa fie o raceala usoara insa daca nu e tratata astfel de lucruri pot duce la infertilitate mai tarziu.....sper ca nu te-am speriat.mai bine intrebi un medic.Cred ca nu am fost prea coerenta,sunt f obosita azi,sa ne tii la curent
  •  
    • 261 mesaje
    17 Nov 2005, 22:47
    0 0
    ms mult raluca.
    nu,nu am nimic de ascuns,dar ma gandeam ca poate luna astaa imi vine mai devreme ca oricum e neregulat }}}{{{ms mss
  •  
    • 101 mesaje
    18 Nov 2005, 15:58
    0 0
    si eu am avut
    cand il aveam neregulat
    si....faza este ca esti putin racita
    si eu am vaut exact ca tine
    ma tineu vreo 2-3 zile dupa care imi venea ciclul
    nu e nimic de speriat
    faza este ca eu de la raceala m-am ales cu un chist
    daca poti sa vindeci raceala fa-o
    pa
  •  
    • 1964 mesaje
    18 Nov 2005, 16:36
    0 0
    In general, cauza acestor scurgeri (sangerari) intre menstruatii, insotite de usoare dureri de ovare sunt raceli care trebuie tratate. Eu te sfatuiesc sa te duci la un ginecolog si iti va da un tratament usor. Racelile astea netratate si repetate pot duce in timp ka probleme mai grave cum ar fi sterilitate sau alte complicatii. Repet, in timp nu cu efect imediat.

Acum...tu hotarasti
  •  
    • 261 mesaje
    18 Nov 2005, 18:27
    0 0
    mi-a venit azi.dar cred ca sunt racita,pt ca acum vreo 5 zile am stat o ora jumate pe balcon,pe gresie in picioarele goale si am vb la telefon.
    cred ca luni o sa merg la doctor
    va multumesc mult
  •  
    • 261 mesaje
    26 Nov 2005, 15:04
    0 0
    Vreau sa va anuntz ca am fost azi la medic,si mi-am facut un eco genital,si nu am absolut nimic.(nu sunt racita,nu am chisturi),totusi scurgerile continua,deci sunt f mici ca debit.Eu am luat si anticonceptionale,Logest,timp de 7 zile,oare aceasta este cauza?