ce parere aveti despre operatiile esteti

•  
    • 10 mesaje
    16 Nov 2005, 08:10
    0 0
    Am slabit destul de mult in ultima vreme si asa mi-am dat seama ce conformatie ciudata am. Am celulita pe tot piciorul. M-ar bate gandul sa imi fac operatie pentru extragerea grasimilor. Adica liposuctii. Ce parere aveti? A facut cineva? Sunt riscuri mari?
    Sper ca imi puteti da un sfat.
  •  
    • 92 mesaje
    16 Nov 2005, 13:53
    0 0
    Draga mea,
    eu am facut operatie estica pt nas, este o usurare psihica, dar pt lipoabsortie eu cred ca cel mai bine ar fi sa faci aerobic. Nu merita sa te chinui cel mai bine este sa te inpaci cu tine insuti si sa te bucuri de tine asa cum esti. Cu timpul facand aerobic iti vei modela corpul asa cum doresti.
  •  
    • 501 mesaje
    16 Nov 2005, 18:48
    0 0
    nu cred ca un medic ti-ar recomanda liposuctie ca tratament pentru celulita. Ai incercat tratamentele noi anticelulita? poti face o programare la consultatie la o clinica de frumusete pentru a-ti recomanda tratamentul adecvat pt conformatia ta.

Apropo, am vazut cum se face o liposuctie si sincer nu mi-as dori niciodata asa ceva. e cu adevarat gretos!
  •  
    • 79 mesaje
    17 Nov 2005, 21:39
    0 0
    poti da mai multe detalii in legatura cu operatia la nas? cam cat a costat, dk te-a durut foarte tare dupa cat timp se"desumfla nasul" si poti admira rezultatele, dk esti multumita......
    mersi mult
    pupici
  •  
    • 92 mesaje
    21 Nov 2005, 19:18
    0 0
    pai ma simt super si nasul se decumfla am in 6luni, dar po a face operatia trenuie sa fie primavara ca sa nu ai probleme. De costat trebuie sa te orintezi la fata locului
  •  
    • 711 mesaje
    21 Nov 2005, 20:56
    0 0
    Tu unde ti-ai facut, numele doctorului, pretul etc plzzz
  •  
    • 442 mesaje
    21 Nov 2005, 22:26
    0 0
    daca slabesti mult si intr-un timp relativ scurt,ceea ce se vede dupa ma indoiesc ca e celulita..e un colacel de pilele care atarna....aici intervine esteticianul si face operatia numita abdominoplastie...pt restul zonelor,eu personal recomand multa miscare
    daca sunteti interesati sa obtineti informatii despre o anume interventie estetitica contacta-ti-ma pe privat