Polipi la copii
-
14 Nov 2005, 09:430 0Copilul are un an si 7 luni si a fost diagnosticat cu polipi..A fost recomnadata operatia...dar ne e frica...La ce clinica ar fii bine sa mergem...si vreun medic bun...stie cineva...Operatia cu laser se face si la noi in tara?...sau la vreo clinica particulara...chiar si in afara .Unde?
..Multumesc. -
14 Nov 2005, 10:39Draga mea,iti inteleg ingrijorarea dar daca ti s-a recomandat operatie desi copilul dupa parerea mea este prea mic,aceasta e simpla.Mai consulta un Dr.pentru un eventual tratament!
-
14 Nov 2005, 22:40Cred ca fetita mea avea 3-4 ani cand a fost operata de polipi.Ii intretineau o bronsita asmatiforma de toata frumusetea.Daca medicul a constatat ca asta e solutia v-as sugera sa nu fiti ingrijorati si tematori.Operatia nu este dificila si cred ca totul e spre binele copilului d-stra.Va doresc sanatate si sa auzim numai de bine.
-
17 Nov 2005, 22:03copilul meu de aproape 4 ani tuseste de 1 luna jumate, am fost la o gramada de doctori
ediatri, orelisti, alergologi etc. Diagnosticul:bronsita spastica cu tuse iritativa, presupus astm. unul dintre orlisti (la Cj)mi-a zis ca trebuie scosi polipii, ca-i intretin bronsita, altul mi-a zis ca nici vorba. La fetita d-voastra care au fost simptomele si cum s-a simtit dupa operatia de polipi pe termen lung? -
17 Nov 2005, 22:05copilul meu de aproape 4 ani tuseste de 1 luna jumate, am fost la o gramada de doctori
ediatri, orelisti, alergologi etc. Diagnosticul:bronsita spastica cu tuse iritativa, presupus astm. unul dintre orlisti (la Cj)mi-a zis ca trebuie scosi polipii, ca-i intretin bronsita, altul mi-a zis ca nici vorba. La fetita d-voastra care au fost simptomele si cum s-a simtit dupa operatia de polipi pe termen lung?