rani pe fata..hepl!!!!

•  
    • 1063 mesaje
    13 Nov 2005, 20:03
    0 1
    fetelor am o problema de cateva zile mi se cicatrizeaza f urat acneea de pe fata si de pe spate
    adica daca inainte cosurile fie ca le'as fi stors sau le'as fi lasat asa se uscau normal si cadeau ..acum mi se fac tidamai cojile care ma manca groznic si care nu se mai cicatrizeaza ..daca le rup de face din nou rana si iara alta coaja..daca le las asa, raman asa ca niste rani
    e groaznic..ce sa fac..e vreo boala??..sper ca nu..
    soune'ti mi voi
    pls
    delia
  •  
    • 50 mesaje
    14 Nov 2005, 12:52
    0 0
    Pare o suprainfectie peste ranile provocate de cosuri. Pentru cicatrizare frumoasa si disparitia infectiei te poti unge cu o crema cu aloe vera si propolis de la FLP. Costa cam 15 $. Daca e prea mult, incearca cu creme din comert mai ieftine cu propolis, galbenele, aloe vera. Daca nu-ti trece intr-o saptamana trebuie sa te duci la dermatolog.
  •  
    • 163 mesaje
    14 Nov 2005, 13:04
    0 0
    Obisnuiesti sa mananci multe dulciuri?
    Poate ai glicemia marita, in cazul asta stiu ca ranile se cicatrizeaza mai greu.
  •  
    • 1063 mesaje
    14 Nov 2005, 17:33
    0 0
    valeria spune'mi te rog mai multe despre crema cu aloe vera..flp e o firma?si cam unde o gasesc ?in farmacii?eu acum sunt in spania d'aia mi'e si mai greu sa merg la medic..nu stiu exact cum e faza cu asigurarea...dar sper sa gasesc crema asta..sau daca nu sa cer ceva pt cicatrizare nu?
    da mananc dulciuri dar nu in exces si nu mai mult ca de obicei..am tot incercat sa'mi dau seama daca am facut ceva iesit din comun in ultima vreme care sa fi determinat buboaiele astea..dar nu gasesc nimic..mi'e frica sa nu fie ceva mai grav..boala de piele..eu stiu..ma sperie..
    mersi de sfaturi
    pup
    delia
  •  
    • 50 mesaje
    14 Nov 2005, 19:50
    1 1
    Da FLP este firma FOREVER LIVING PRODUCTS cu ingredient principal aloe vera. La mine a facut minuni cand mi-a cicatrizat spectaculos a treia operatie de 10 cm pe laba piciorului pe aceeasi taietura, care incepuse sa si puroieze. Sunt convinsa ca exista filiala si in Spania. Cauta in paginile lor aurii. De fapt si propolisul si aloe sunt "miracole" ale naturii...
  •  
    • 50 mesaje
    14 Nov 2005, 19:51
    0 0
    Miracole, adica si omoara germenii (bacterii, virusi, fungi) si cicatrizeaza.
  •  
    • 50 mesaje
    14 Nov 2005, 19:52
    0 0
    Ca o urgenta, aplica tinctrura de propolis direct pe ele. Iar si iar...
  •  
    • 163 mesaje
    15 Nov 2005, 10:03
    0 0
    Eu am avut probleme cu acneea care nu mai trecea si am descoperit ca aveam niste chisturi la ovare. Din ce am aflat si eu, se pare ca exista o conexiune de genul:
    glicemie mare-insulina-dezechilibre hormonale-ovare cu chisturi-acnee.
    Plus ca la glicemie mare se stie ca orice rana trece greu.
    Eu foloseam o crema de la Bioderma :
    Atoderm PO, care continea zinc si nu mai stiu ce, era foarte usoara, scadea roseata pielii provocata de "agresiuni" si alte tratamente anti-acnee, dezumfla ranile si facea sa cada cojitele mai repede ca de obicei. Dar asta in conditiile in care nu mai ai puroi in bubite.
  •  
    • 664 mesaje
    15 Nov 2005, 14:59
    0 1
    Delia intreaba si fetele de la topicul "acnee" de pe forumul "frumusete" .Sunt f dragute si sunt sigura ca iti pot da raspunsuri care sa te ajute.Eu cu ajutorul lor si al medicului dermatolog mi-am rezolvat problemele cu tenul.
    Mult succes.
  •  
    • 1063 mesaje
    15 Nov 2005, 18:12
    0 0
    pai asta e ca nu mai e doar o problema cosmetica ..nu e doar acneea pe care o aveam eu si'mi dadeam cu creme ca sa'mi treaca ..cred ca e mai grav..ma mananca f rau ca si cand ai avea o alergie ..si nu mi se mai inchid..sunt ca niste rani care nu se mai inchid..ma sperie ..nu e doar o simpla acnee