intrebare
-
0 0Evelor am si eu o intrebare:am citit despre uter retrovers si n-am idee ce inseamna.stie careva?e vreo boala ceva?
-
Mai, dar tu chiar te astepti sa le primeste pe toate mura in gura,nu? n-ai auzit de google. sau, daca nu te pricepi la cautari pe internet, vezi un dictionar medical la biblioteca sau intreaba-ti ginecologul.
La o cautare simpla pe net gasesti tot ce vrei sa afli despre uterul reconvers. Ia incearca! Cine stie, poate descoperi ca ai calitati de internaut. -
Ce oportune ati fost la jignit .Daca ati fi la fel si cand sunteti rugate ceva............Apoi,nu ma intereseaza neaparat si nici n-am asteptat 4 zile raspuns.A fost o intrebare spontana ,nu am timp sa-mi descopar calitatile de internaut.Si eu n-am scris ,,reconvers",mai uita-te o data.Credeam ca aici incercam sa conversam una cu alta.Daca toate cautam pe google,ce rost mai are ,,eva.ro"?Nu astept raspuns,cam stiu care ar fi.
-
site-ul e OK, insa TU ai o problema de atitudine, draguto
de-aia nici nu se inghesuie lumea sa se converseze cu tine pe teme serioase despre care oricum recunosti din capul locului ca nu te intereseaza decat asa, de amorul palavragelii...
si baga la cap ca nu ne-a angajat nimeni la eva.ro ca sa-ti cautam tie pe net una-alta...