Care e probabilitatea?

•  
    • 17 mesaje
    11 Nov 2005, 14:30
    0 0
    Doamnelor, am o problema si sper sa ma puteti ajuta.Am luat marvelon timp de vreo...4 ani fara intrerupere, la inceputul anului am renuntat la ele. In august am trecut iar la pastile, de data asta Laurina. Acum vine problema: exact la sfirsitul celei de-a doua folii, si cu o zi inainte sa imi vina, am facut sex evident neprotejat. Trebuia sa incep urmatoarea folie la 6 zile dupa 'incident'. Nu am putut sa iau prima pastila din blister cind trebuia, iar in prospect scrie ca dc una din pastilele din prima saptamina nu se ia, si ai facut sex neprotejat in ultimele 7 zile, e posibil sa fii insarcinata si deci tb sa intrerupi pastilele si sa consulti medicul. Deci am intrerupt pastilele, asteptind sa imi vina ca sa incep alt blister. Din pacate, 30-40 de zile mai tirziu (dupa incident adica), si dupa 2 teste de sarcina negative, tot nu mi-a venit. Precizez ca nu am cum sa consult un doctor in urmatoarele 3-4 saptamani. De asemenea, desi pe prospect scrie ca exista posibilitatea sa se sara peste un ciclu sau doua cind iei pastile, mie nu mi s-a intimplat pina acum. Alta precizare, nu simt nici un semn de sarcina, nici nu stiu ce ar trebui sa simt dupa 5-6 saptamani.
    Deci, care e probabilitatea sa fiu totusi insarcinata?
    Mersi anticipat,
    Elana
  •  
    • 551 mesaje
    11 Nov 2005, 14:38
    0 0
    Am patit-o si eu de curand. Du-te la doctor si o sa-ti spuna sigur.Mie mi-a gasit niste chisturi si mi-a zis ca de-asta nu mi-a venit o luna.
  •  
    • 17 mesaje
    11 Nov 2005, 14:52
    0 0
    Hmmm dupa cum spusei, nu am cum sa ajung la dr in urmatoarele sapt, deci tb sa ma chinui singura sa imi dau seama care e problema. Chisturi...slabe sanse, in august am facut control gineco cu papanicolau, secretie si in afara de o mica infectie nu era nimic in neregula.
    Mersi oricum.