poate voi stiti!!!
-
11 Nov 2005, 14:180 0haide sa va spun pb mea poate stie cineva...
de pe la 12-14 ani au inceput sa-mi apara niste pete albe pe spate...nu stiam de la ce, le-a descoperit mama..le-am studiat evolutia vre-un an si am descoperit ca in jurul alunitelor imi apareau cercuri albe care in timp imi"mancau" alunitele facandu-le sa dispara...nu ma dor nu am nimik..cand mi-au disparut vreo 5, mama s-a speriat ca am vitiligo si m-a dus la dermatolog..am fost la 5 si nimeni nu a stiut ce am, ca nu au mai vazut asa ceva ca de obicei alunitele apar nu dispar..ma rog, ultimul medic a zis ca am o boala de 1 la milion si ca nu tre sa stau la soare si ca o sa fac cancer de piele mai tz...
eu iubesc soarele asa ca nu m-am conformat..si nici nu s-a intamplat vreo schimbare majora...
anul trecut stateam frumos pe plaja si cand ce vad..fata din fata mea era plina de pete ca ale mele..ma duc la ea si o intreb si ea ce-mi spune..ca a fost la maimulti profesori universitari in dermatolorie si ca intr-adevar e o boala rara dar din contra...nu e vb ca fac cancer(Doamne fereste)ci din contra, sunt eliminate celulele canceroase..
eu ce sa cred?
voi ati auzit de asa ceva? -
11 Nov 2005, 15:50Nu, dar ai grija.Nu exagera cu soarele, dar nici nu adopta stilul de viata vampir. Tine-le sub observatie si va fi bine.
Multa sanatate. -
12 Nov 2005, 10:55cauta pe net simptomele bolii si vezi ce spun cei implicati.nu citi un sing. mesaj..citeste cat mai multe.
in formula as stiu ca exista tot felul de intrebari si raspunsuri de la cititori pe teme medicale.
sanatate multa. -
12 Nov 2005, 14:44si eu am foarte multe alunite pe corp, mai ales pe abdomen si de cativa ani am evitat sa mai fac plaja. Una dintre ele, de fapt cea mai mare pe care o aveam, in urma cu vreo 3 ani a format in jurul ei un cerc alb si cu timpul alunita a disparut, acum a ramas pe locul ei doar pielea putin mai alba. Nu am fost la dermatolog pt. asta, m-am bucurat ca alunita respectiva a trecut singura. Sper ca e de bine...
-
16 Sep 2007, 12:54si eu am aceeasi problema cu alunitele,mi-a aparut acest cerc alb in jurul lor,nu am fost inca la medic,dar ma gandesc la ce e mai rau,daca ai aflat de la ce apar te rog sa-mi trimiti un mail(luminitza_gavrilita@yahoo.com)