Ajutor!

•  
    • 124 mesaje
    10 Nov 2005, 13:08
    0 0
    Am o mare intrebare...Am inceput sa iau anticonceptionale de 3 saptamani..iar acum sunt perioada de pauza,.Inca imi este frica sa fac dragoste fara prezervativ.
    Cat de sigur e sa o fac in saptamana asta?
    Va rog sa-mi raspundeti!
  •  
    • 111 mesaje
    10 Nov 2005, 13:26
    0 0
    Din prima zi in care iei anticonceptionale esti protejata.
  •  
    • 124 mesaje
    10 Nov 2005, 13:35
    0 0
    Dar e ciudat...pt ca practic,in saptaman asta nu iau nici o pastila....so,isi pastreaza efectul si in timpul asta,nu?
  •  
    • 767 mesaje
    10 Nov 2005, 13:44
    0 0
    Sfatul meu este sa ai rabdare pana dupa ciclu (teoretic ar trebui sa iti vina curand, nu?). Dupa aceea incepi a doua folie, deci nu ar mai trebui sa iti faci griji. Decat sa faci dragoste stresata???
  •  
    • 124 mesaje
    10 Nov 2005, 13:57
    0 0
    Stiu..dar era o ocazie speciala in seara asta..si ma gandeam ca este sigur asa....
    Voi folositi si ati facut dragoste si in perioada de pauza?
  •  
    • 655 mesaje
    10 Nov 2005, 17:26
    0 0
    da, fii linistita. Eu stiu ca esti protejata dupa primele doua saptamani, iar eu nu mi-am facut griji in perioada de pauza. De altfel, in aceasta perioada vine si ciclul, asa ca...
    Eu zic ca esti protejata, poti intreba si la farmacie ca sa fi mai sigura.Acum ramane la latitudinea ta. Daca nu esti sigura, foloseste si altceva.Totusi, iei anticonceptionale, deci...
  •  
    • 158 mesaje
    10 Nov 2005, 22:28
    0 0
    Daca iei prima pastila din prima folie in prima zi a menstruatiei,esti protejata din ziua aceea pana in ultima.Asa a spus doctorul ginecolog.
  •  
    • 124 mesaje
    13 Nov 2005, 17:10
    0 0
    Multumesc,fetelor!
    Asa a fost..mi-a venit ciclul la 2 zile de cand am terminat prima folie.
    Acum vreau sa va intreb altceva...la voi dupa cat timp s-au vazut "imbunatatiri" in ceea ce priveste durata si intensitatea ciclului.Ca la mine au ramas aceleasi dureri si dureaza la fel de mult...poate ca trebuie sa mai astept.
  •  
    fru
    • 97 mesaje
    13 Nov 2005, 17:34
    0 0
    La mine durerile au ramas(nu la fel de mari dar oricum) in schimb cantitatea s-a micsorat si durata la fel chiar din prima luna.Acuma depinde si de pastile.am luat loette 3 luni timp in care nu m-am simtit grozav.Acum iau lo-femenal si sunt super,ma simt ok tot timpul.
  •  
    • 233 mesaje
    13 Nov 2005, 17:49
    0 0
    Exista o perioada de acomodare a organismului de 2-3 luni la anticonceptionale.La mine au disparut durerile inca din prima luna(aveam niste dureri de burta insuportabile-asta a si fost motivul care m-a determinat sa iau pilule) acum am doar o f usoara stare de discomfort iar cantitatea s-a redus considerabil de la aproape 6 zile la 3
  •  
    • 469 mesaje
    13 Nov 2005, 21:16
    0 0
    salutare evelor!

mai, eu iau MERCILON, nimeni de pe aici nu am vazut ca a scris ceva de pilulele astea. nu am mai luat niciodata pilule, am avut sterilet...
    am terminat deja prima folie acum 2 zile si astept ciclul...

ma dor sanii de mor si mi-au crescut f. mult. sotul meu e incantat dar pe mine ma ingrijoreaza...

so... cine mai ia MERCILON???

MULTAM!