Ajutor!
-
0 0Am o mare intrebare...Am inceput sa iau anticonceptionale de 3 saptamani..iar acum sunt perioada de pauza,.Inca imi este frica sa fac dragoste fara prezervativ.
Cat de sigur e sa o fac in saptamana asta?
Va rog sa-mi raspundeti! -
da, fii linistita. Eu stiu ca esti protejata dupa primele doua saptamani, iar eu nu mi-am facut griji in perioada de pauza. De altfel, in aceasta perioada vine si ciclul, asa ca...
Eu zic ca esti protejata, poti intreba si la farmacie ca sa fi mai sigura.Acum ramane la latitudinea ta. Daca nu esti sigura, foloseste si altceva.Totusi, iei anticonceptionale, deci... -
Multumesc,fetelor!
Asa a fost..mi-a venit ciclul la 2 zile de cand am terminat prima folie.
Acum vreau sa va intreb altceva...la voi dupa cat timp s-au vazut "imbunatatiri" in ceea ce priveste durata si intensitatea ciclului.Ca la mine au ramas aceleasi dureri si dureaza la fel de mult...poate ca trebuie sa mai astept. -
Exista o perioada de acomodare a organismului de 2-3 luni la anticonceptionale.La mine au disparut durerile inca din prima luna(aveam niste dureri de burta insuportabile-asta a si fost motivul care m-a determinat sa iau pilule) acum am doar o f usoara stare de discomfort iar cantitatea s-a redus considerabil de la aproape 6 zile la 3
-
salutare evelor!
mai, eu iau MERCILON, nimeni de pe aici nu am vazut ca a scris ceva de pilulele astea. nu am mai luat niciodata pilule, am avut sterilet...
am terminat deja prima folie acum 2 zile si astept ciclul...
ma dor sanii de mor si mi-au crescut f. mult. sotul meu e incantat
dar pe mine ma ingrijoreaza...
so... cine mai ia MERCILON???
MULTAM!