Ajutor..imi cade parul

•  
    • 122 mesaje
    10 Nov 2005, 12:55
    0 0
    Fetelor dati-mi un sfat, ca eu nu mai stiu ce sa fac. Imi cade foarte tare parul, din cauza de stres, alimentatie, nu stiu. As vrea sa i-au niste medicamente...aveti vreo recomandare?
    O sa merg sa imi fac si analizele, dar sunt curioasa ce a-ti mai luat voi,in aceiasi situatie.
    Merci.
  •  
    • 20 mesaje
    10 Nov 2005, 13:09
    0 0
    buna ,sa stii ca si eu sunt in aceeasi situatie.chiar ma ingrijoreaza f. tare tinand cont ca am parul foarte lung.eu am urmat cateva tratamente destul de costisitoare dar fara vreun rezultat.si eu astept vreun sfat sau vreo recomandare de la voi.cu bine evelor!!
  •  
    • 27 mesaje
    10 Nov 2005, 13:53
    0 0
    Si eu ma confrunt de mult timp cu aceasta problema...tratamente...nu prea am incercat decat ulei de masline. Dupa acest tratament pare-mi-se mi-a cazut si mai rau...
  •  
    • 635 mesaje
    10 Nov 2005, 16:59
    0 0
    Eu iti recomand sa incepi sa tratezi cauza, ia niste vitamine, magne b6 pentru stres bea multe lichide.

Apoi dc vrei sa incerci eu in perioade de stres (sesiuni, termene limita) imi faceam de 2 ori pe saptamana masca de par din: un galbenus, o lingurita ulei de ricin si o fiola de vitamina A. ca sa diluezi, sa poti intinde mai mult pe par poti adauga un balsam mai lichid (ex ala de la sunsilk). Asta e o reteta de casa, la mine a functionat dar depinde de la om la om probabil.
  •  
    • 1077 mesaje
    11 Nov 2005, 09:41
    0 0
    Fetelor, ma tot chinui de ieri sa postez si nu stiu de ce cade serverul. Sper sa reusesc acum. Important este sa fie determinata cauza si asta o poate face un medic. In cazul meu, caderea parului s-a datorat stresului si disfunctiei tiroidei. In afara de cele prescrise de medic, mie mi-a folosit chelstop si sapun vegetal de la Hofigal. In plus, va recomand urmatoarele: masca din miere cu putina apa plata, timp de 10 minute, o data pe saptamana (hraneste si regenereaza). Pentru prevenirea matretii, clatit, cel putin de 2 ori pe saptamana, cu otet de mere cu miere, amestecat cu putina apa calduta. Cel putin o data pe saptamana, clatit cu bere (Hraneste, da luciu si are efect fixativ). Eu personal am constatat ca solutiile naturale sunt de multe ori cu mult mai eficace decat mastile sau fiolele extrem de scumpe de la firme de renume. Bineinteles, depinde de la organism la organism. Va doresc multa sanatate si un par frumos!
  •  
    • 430 mesaje
    11 Nov 2005, 11:48
    0 0
    Am gasit pe internet o crema la adresa http://www.naturaplant.ro/produse/1955/EroGenn_-_Crema_impotriva_caderii_parului
    Asta vreau si eu sa o incerc, dupa componente e numai buna.
  •  
    • 6 mesaje
    12 Nov 2005, 09:41
    0 0
    Buna,EVELOR!Am citit problemele voastre si as fi tare bucuroasa sa va pot ajuta cu reteta mea.Am lucrat asistent farmacist si am recomandat un tratament, care nu este costisitor. Mergeti la farmacie si cereti sampon GEROVITAL H3 (prof.dr.ANA ASLAN),are in compozitie 5 plante f.benefice sanatatii.Exista la aceeasi gama o lotiune de par pe baza de petrol(sa nu va faceti probleme este f. buna, nu arde pielea capului, nu miroase).Seara inainte de culcare cu un tampon de vata ungeti radacinile parului cu lot. de petrol de la GEROVITAL PLANT, va acoperiti capul cu o caciula si il lasati parul cu lot. pina adoua zi de dimineata.Cand va treziti va spalati pe cap cu samp. di 5 plante si cu balsam de la aceeasi gama(fie cu germeni de grau fie pt. tipurile dv. de par).Intern in timpul tratamentului va recomand produsele de la HARMONY LINE,pt. un par frumos si sanatos BEAUTY HAIR si tot la aceeasi gama puteti gasi foarte multe vitamine benefice pt. noi. Eu am folosit medicamente de la firma acesta si am fost foarte multumita.Acest tratam. l-am folosit si eu si nu am avut probleme cu parul.Nu uitati sa cititi prospectul lotiunii pe baza de petrol. sa stiti cum sa continuati tratamentul pt. par.Sunt sigura ca ve-ti fi foarte multumite.Nu va puteti imagina ce benefice sunt produsele de la GEROVITAL.Puteti sa mergeti si la un dermatolog.Cu cat folositi tratamente pe baza de plante, cu atat corpul dv. este protejat de chimice.Daca studiati putin despre par veti afla de cand aveti probleme cu el si veti sti cand sa aplicati un tratam.Ingrijorator va fi numai atunci cand v-or cade peste 100 de fire pe zi.Daca sunt mai putine se regenereaza, de la un anotimp la altul.Nu uitati de stres, folositi MAGNE B6 sau produse de la harmony line.Eu sunt f. fericita ca pot dialoga cu voi!VA PUP SI SA-MI SCRIETI PE MAIL DACA A FOST BENEFIC TRATAMENTUL! toniorafa@yahoo.com
  •  
    • 122 mesaje
    12 Nov 2005, 10:19
    0 0
    Buna
    Multumesc pentru toate sfaturile voastre.
    Legat de tratamentul cu lotiune de petrol ar fi un singur impediment si anume eu nu pot sa ma spal in fiecare zi pe cap, pentru ca am un program zilnic de la 7 30 dimineata si deci iti dai seama ce greu mi-ar fi.
    Oricum o sa incerc sa folosesc un sampon de la Gerovital. Daca obtin rezultate va anunt si pe voi.
    PSupa cum imi cade mie, mai ales la spalare cred ca am depasit 100 de fire si de aceea m-am ingrijorat.
  •  
    • 28 mesaje
    12 Nov 2005, 12:00
    0 0
    Buna, Evelor!
    din pacate si eu ma confrunt cu aceasta problema, mai ales de vreo 3 luni de cand am avut o perioada mai nelinistita... stressul dauneaza intregului organism si chiar si parului...mie nu doar imi cade ci nu mi se mai aranjeaza in niciun fel...orice i-as face si cu orice sampon m-as spala a doua zi e lipsit de vigoare...se pare ca tratamentul cu petrol de la Gerovital il recomnda mai toata lumea, recunosc nu l-am incercat dar ar trebui
    Tocmai mi l-a recomandat si mie coafeza (s-a speriat si ea cand a vazut cat il am de distrus) cand am fost ultima oara la coafor.
    Asa ca puteti sa incercati si voi!
    Bafta multa!