a mai avut cineva aceeasi problema

•  
    • 3 mesaje
    11 Sep 2002, 09:35
    0 0
    Am o onicomicoza la o unghie de la mana. Acum unghia arata ca o coaja de portocala. Stie cineva vreun tratament naturist?
  •  
    • 25 mesaje
    11 Sep 2002, 10:15
    0 0
    Gasesti ceva la adresa formula-as.ro Cauta in site 'onicomicoza'. Succes!
  •  
    • 151 mesaje
    11 Sep 2002, 15:41
    0 0
    Draga Sigrid,
    Poti folosi cataplasme din frunze de varza cruda(strivesti frunza, iti infasori degetul cu ea si apoi ti-l bandajezi bine), foi coapte de ceapa(ti le pui pe unghie la fel ca pe cele de varza), sau felii de castravete murat(ca in cazurile de mai sus si vezi ca in cazul asta te cam doare, dar bine ar fi sa suporti durerea - nu-ti inchipui ca te urci chiar pe pereti de durere ca nu e chiar asa:-,)infasori temeinic si le schimbi din cand in cand).
    Eu am avut la o unghie de la picior si ma batea gandul sa merg la un medic si sa-mi scoata unghia, dar noroc ca am descoperit aceste tratamente care au dat un rezultat nesperat si, uf, am scapat cu unghia intreaga!
    Bafta si multa sanatate,
    Mirela
  •  
    • 3 mesaje
    16 Sep 2002, 14:34
    0 0
    Multumesc mult Mirela.
    Am sa incerc ceea ce mi-ai recomandat...dar vroiam sa-ti spun ca in cazul meu unghia nu este deloc dureroasa....doar ca are un aspect urat, nu mai este fina, e cu striatii. adica creste urat de la radacina, acolo e problema, cred. Am mai avut problema asta acum cativa ani si imi trecuse dar vad ca a reaparut. N-as vrea antibiotice ci ceva naturist.
    Asa ca am sa incerc metoda ta.
  •  
    • 151 mesaje
    17 Sep 2002, 11:24
    0 0
    Nu ai pt. ce Sigrid!
    Bafta si sa ne tii la curent cu ce ai mai facut!
    Pupici,
    Mirela
  •  
    • 418 mesaje
    20 Sep 2002, 13:59
    0 0
    Incearca site-ul www.google.net. Este un motor de cautare. Introduci cuv. onicomicoza, selectezi cautare in lb. romana, si apoi ai sa primesti trimiteri la alte pagini din site-uri care vorbesc despre asat. Alege din trimiteri varianta "in cache" caci iti coloreaza cuvantul cautat si ajungi mai usor la subiect.
    Succes! Daca nu te descurci, scrie-mi pe privat si-ti mai dau detalii.