vitamine
-
0 0dragele mele,
sigur s-a mai discutat sub esta ,dar nu am timp sa rasfoiesc printre pagini.ideea e ca m-am hotarat sa iau vitamine in toamna asta si m-am inarmat cu vit pt par si unghii,vit C,bio-seleniu zinc,sirop de fier(cum suna!!).poate n-o fi rau sa iei vitamine,cu toate ca am luat un pic si in greutate,fac si miscare dar folosesc si tinctura pe baza de extract de soc care este detoxifiant.nu stiu daca e buna combinatia,adica nu care cumva toate vitaminele pe care le ingurgitez cu atata pofta se duc pe apa sambetei prin actiunea detoxifiantului,care saracu' nu stie ca eu am dat o groaza de bani pe vit si le da si pe ele afara??stiu asta pt ca mi-a spus farmacista sa nu beau ceaiuri de slabit pe perioada cand iau vitaminele pt par.voi ce spuneti?
multumesc -
pai ,debbie ,iau vitamine pt par si unghii,vit C pt raceala si aia cand cum,fierul il iau dupa perioada de menstruatie cand ma simt slabita si blegita,iar alea cu bio-seleniu si zinc le-am cumparat ,dar nu le iau inca(asa m-am gandit si eu ca sunt prea multe)
sunt prea multe,nu cred ,farmacista spunea ca nu e rau sa iei multe vitamine(dar nu mi-a spus si ce inseamna multe)daca nu te temi sa iei in greutate .si ca vit C e bine sa iei mai tot timpul.cat despre fier ,ea mi l-a recomandat ,e drept ca nu i-am spus ca iau si vit pat par . -
Pai vezi, poate ar fi bine sa le iei pe rand. Mai intai rezolvi cu parul si raceala. Apoi te ocupi de ciclu, apoi de altceva. Eu asa fac: iau tratamente naturiste insa pe perioade. Dupa 2-3 luni de "ceva" trec pe "altceva". Saracu' organism nu stiu ce zice daca ii dau de toate.
Probleme nu am avut decat cu Mg + B6. Mi-au dat o pofta de mancare incredibila. Ziceai ca sunt apucata. Acum sunt in pauza dar daca patesc la fel cand reiau cura ma las de spotul asta! -
problema cu parul tb sa dureze cam 4 luni(a trecut una si jum),cea cu ciclul e in fiecare luna,iar vit C-cand imi aduc aminte.ar tb sa zburd prin casa de cate vitamine iau ,dar nu-i asa.Asta cu fierul e de putin timp,ca eram ca o beleuza dupa menstruatie.pe tratam pt par si unghii zice ca se iau 4 luni pt eficacitate maxima,de 2 ori pe an ,asta inseamna 8 luni ,din care mai raman 4 in care sa iau restul?e complicata problema asta...pupicei