vitamine

•  
    • 1013 mesaje
    9 Nov 2005, 17:49
    0 0
    dragele mele,
    sigur s-a mai discutat sub esta ,dar nu am timp sa rasfoiesc printre pagini.ideea e ca m-am hotarat sa iau vitamine in toamna asta si m-am inarmat cu vit pt par si unghii,vit C,bio-seleniu zinc,sirop de fier(cum suna!!).poate n-o fi rau sa iei vitamine,cu toate ca am luat un pic si in greutate,fac si miscare dar folosesc si tinctura pe baza de extract de soc care este detoxifiant.nu stiu daca e buna combinatia,adica nu care cumva toate vitaminele pe care le ingurgitez cu atata pofta se duc pe apa sambetei prin actiunea detoxifiantului,care saracu' nu stie ca eu am dat o groaza de bani pe vit si le da si pe ele afara??stiu asta pt ca mi-a spus farmacista sa nu beau ceaiuri de slabit pe perioada cand iau vitaminele pt par.voi ce spuneti?
    multumesc
  •  
    • 1013 mesaje
    10 Nov 2005, 19:00
    0 0
    hai ,mai fetelor,nimic?nu va plac vitaminele astea?sa iau detoxifiantul ala in acelasi timp cu vitaminele sau sa astept sa ma "detoxific"mai tarziu?
    pupici
  •  
    • 767 mesaje
    10 Nov 2005, 19:06
    0 0
    Mi se pare ca deja iei prea multe. In plus, de fapt de ce vrei sa iei vitamine? Pentru piele, pentru tonus, prevenirea racelii. Conteaza ce motivatie ai, nu poti lua vitamine doar asa, ca e bine sa iei.
  •  
    • 1013 mesaje
    10 Nov 2005, 19:44
    0 0
    pai ,debbie ,iau vitamine pt par si unghii,vit C pt raceala si aia cand cum,fierul il iau dupa perioada de menstruatie cand ma simt slabita si blegita,iar alea cu bio-seleniu si zinc le-am cumparat ,dar nu le iau inca(asa m-am gandit si eu ca sunt prea multe)
    sunt prea multe,nu cred ,farmacista spunea ca nu e rau sa iei multe vitamine(dar nu mi-a spus si ce inseamna multe)daca nu te temi sa iei in greutate .si ca vit C e bine sa iei mai tot timpul.cat despre fier ,ea mi l-a recomandat ,e drept ca nu i-am spus ca iau si vit pat par .
  •  
    • 767 mesaje
    10 Nov 2005, 19:48
    0 0
    Pai vezi, poate ar fi bine sa le iei pe rand. Mai intai rezolvi cu parul si raceala. Apoi te ocupi de ciclu, apoi de altceva. Eu asa fac: iau tratamente naturiste insa pe perioade. Dupa 2-3 luni de "ceva" trec pe "altceva". Saracu' organism nu stiu ce zice daca ii dau de toate.
    Probleme nu am avut decat cu Mg + B6. Mi-au dat o pofta de mancare incredibila. Ziceai ca sunt apucata. Acum sunt in pauza dar daca patesc la fel cand reiau cura ma las de spotul asta!
  •  
    • 1013 mesaje
    10 Nov 2005, 20:12
    0 0
    problema cu parul tb sa dureze cam 4 luni(a trecut una si jum),cea cu ciclul e in fiecare luna,iar vit C-cand imi aduc aminte.ar tb sa zburd prin casa de cate vitamine iau ,dar nu-i asa.Asta cu fierul e de putin timp,ca eram ca o beleuza dupa menstruatie.pe tratam pt par si unghii zice ca se iau 4 luni pt eficacitate maxima,de 2 ori pe an ,asta inseamna 8 luni ,din care mai raman 4 in care sa iau restul?e complicata problema asta...pupicei