cum se ia calciu

•  
    • 411 mesaje
    9 Nov 2005, 10:57
    0 0
    fetele, spuneti-mi si mie daca e bine sa iau calciu in timpul ciclului sau mai bine sa iau dupa? cred ca pierd f mult calciu in ac perioade si vreau sa stiu cand e cel mai bine sa il iau pt a-l inlocui?
  •  
    • 767 mesaje
    9 Nov 2005, 11:51
    0 0
    Draga mea, eu stiu ca la ciclu se pierde mult fier, nu neaparat calciu...cel mai bine e sa discuti cu un medic. Ideea e ca nu e neaparat nevoie de iei cat esti la ciclu. Daca faci un tratament adevarat (x zile pe luna, apoi repetat) efectul se mentine. Bafta!
  •  
    • 1013 mesaje
    9 Nov 2005, 13:42
    0 0
    dragele mele,
    ce supliment de fier sa iau dupa revolutzia rosie?ca tot ce am gasit este cu crom-seleniu-magneziu,asta mi-a recomandat farmacista cand i-am spus ca ma simt slabita dupa ?poate ca tb sa mai caut in alte farmacii,ca farmacista respectiva se uita cu niste ochi mari la mine ...
    pupci
  •  
    • 4 mesaje
    9 Nov 2005, 13:54
    0 0
    Fier Plus de la Ozone. Sigur il gasesti la Sensiblu. Dar citeste bine prospectul.
  •  
    • 1013 mesaje
    9 Nov 2005, 17:59
    0 0
    leduta,
    daca citeam mesajul tau inainte de a pleca la cumparaturi..
    ok,acum mi-am luat glucofer care are continutul de 24 mg Fe ,spre deosebire de fier plus ozone=18 mg Fe.
    glucofer mai contine vita A=100 mg
    vit B2=3 mg
    beta caroten=1 mg si acid folic si nelipsita B12.
    40 capsule =125.000 lei produs de Parapharm.sper sa fie bun,mai ales ca spune asarin adm unei sg capsule /zi timp de 40 zile se obtine normalizarea nivelului de fier in organism si implicit o stare fizica si intelectuala sanatoasa.nu are prospect ,doar ceea ce scrie pe cutie si nici o contraindicatie,deci ,o fi bun?
  •  
    • 1013 mesaje
    9 Nov 2005, 18:08
    0 0
    http://cnirc.tripod.com/antianemice.html

cred ca sunt date toate preparatele pe baza de fier.oare asta al meu,Glucoferul ,oare de ce nu are nimic trecut la contraindicatii?faza asta cu suplimentul de fier ma amuza,ca parca ma si vad inghitind un pumn de suruburi si piulite sa -mi ajunga pe un an.
  •  
    • 411 mesaje
    10 Nov 2005, 08:28
    0 0
    vad ca despre fier sunteti f documentate dar despre legatura intre calciu si ciclu lunar nu stiti nimic? Daca iau in timpul ciclului se elimina si e mai bine sa iau dupa sau sa iau in timpul ca sa nu pierd din calciu nici atunci? probl mea e cu carierea dintilor si din cz asta ma stresez altfel nu mi-as pune problema!
    Stiti cumva dintii/maselele contin si fier sau ce mai contin in afara de calciu? Please....