cum se ia calciu
-
0 0fetele, spuneti-mi si mie daca e bine sa iau calciu in timpul ciclului sau mai bine sa iau dupa? cred ca pierd f mult calciu in ac perioade si vreau sa stiu cand e cel mai bine sa il iau pt a-l inlocui?
-
leduta,
daca citeam mesajul tau inainte de a pleca la cumparaturi..
ok,acum mi-am luat glucofer care are continutul de 24 mg Fe ,spre deosebire de fier plus ozone=18 mg Fe.
glucofer mai contine vita A=100 mg
vit B2=3 mg
beta caroten=1 mg si acid folic si nelipsita B12.
40 capsule =125.000 lei produs de Parapharm.sper sa fie bun,mai ales ca spune asa
rin adm unei sg capsule /zi timp de 40 zile se obtine normalizarea nivelului de fier in organism si implicit o stare fizica si intelectuala sanatoasa.nu are prospect ,doar ceea ce scrie pe cutie si nici o contraindicatie,deci ,o fi bun? -
http://cnirc.tripod.com/antianemice.html
cred ca sunt date toate preparatele pe baza de fier.oare asta al meu,Glucoferul ,oare de ce nu are nimic trecut la contraindicatii?faza asta cu suplimentul de fier ma amuza,ca parca ma si vad inghitind un pumn de suruburi si piulite sa -mi ajunga pe un an. -
vad ca despre fier sunteti f documentate dar despre legatura intre calciu si ciclu lunar nu stiti nimic? Daca iau in timpul ciclului se elimina si e mai bine sa iau dupa sau sa iau in timpul ca sa nu pierd din calciu nici atunci? probl mea e cu carierea dintilor si din cz asta ma stresez altfel nu mi-as pune problema!
Stiti cumva dintii/maselele contin si fier sau ce mai contin in afara de calciu? Please....