Dr. Juhasz Adriana Timisoara

•  
    • 575 mesaje
    8 Nov 2005, 15:38
    0 0
    Spuneti-mi va rog adresa cabinetului daca stiti.. Sau un alt medic bun (de preferat doctorita) in tratarea unui chist.., ca pe al meu trebuie sa-l schimb.
  •  
    • 664 mesaje
    8 Nov 2005, 16:09
    0 0
    Are cabinet pe Calea Girocului.Nu stiu exact adresa.Dar vezi cabinetul.E pe partea stanga cum ar veni cand mergi spre Totalco ,la parterul unui bloc inainte de magazinul Amely ca si distanta.Sper ca nu te-au incurcat explicatiile mele.
    Prietena mea s-a tratat la ea tot de chist si a fost multumita.
    Sanatate iti doresc.
  •  
    • 575 mesaje
    8 Nov 2005, 16:36
    0 0
    Multumesc mult de raspuns! Dar nu stiu nimic de Totalco.. Imi poti da alte repere? E pe partea cu Amely? Inainte sau dupa magazin cum mergi inspre Centru? Are firma afara?
  •  
    • 664 mesaje
    8 Nov 2005, 18:05
    0 0
    E intre Amely si linia tramvaiului 9 dar nu pe acceasi parte cu Amely.Firma este mare.Sunt doua cabinete ginecologice unul langa celalat mi se pare.
    Am sa merg azi la prietena mea si daca are un nr de tel ti=l scriu.
  •  
    • 113 mesaje
    8 Nov 2005, 18:35
    0 0
    Ciao, cabinetul e pe Girocului, mergi de la Posta Mare cu troleul 15 , cobori la linia lui 9 si mai mergi pe jos putin , pe partea stanga il gasesti.Este intre cele 2 statii de troleu,pana ajungi la Amely .
  •  
    • 113 mesaje
    8 Nov 2005, 18:36
    0 0
    Daca iti e de folos eu merg la doctorita Luca pe str.Romulus are cabinet sau la plenning la Bega.
  •  
    • 664 mesaje
    8 Nov 2005, 21:58
    0 0
    Zidulet prietena mea e plecata din localitate.
    Am o idee...poti sa incerci sa vezi daca nu au cei de la informatii numarul de telefon de la cabinet fetele de acolo sunt dragute si te ajuta daca au nr in baza de date.
  •  
    • 575 mesaje
    9 Nov 2005, 11:55
    0 0
    Multumesc mult fetelor, cred ca ma descurc acum cu explicatiile voastre. Ma duc azi sa-l caut. V-am salutat!