cum se numesc???
-
0 0fetelor,
cum se numesc vinisoarele alea rosii care apar pe picioare (si nu numai)ca niste vase de sange sparte??
eu am pe picioare,nu ma dor ,dar as vrea sa stiu daca se pot trata si cum.care ar putea fi cauza aparitiei lor?
multumesc frumos -
Astazi mi-am cumparat un unguent cu extract de propolis pt asa ceva .Scrie ca e bun pt. rani,arsuri,boli de iradiatii,dermatoze,ulcere varicoase;si mai e bun pt tenurile acneice ,pt masaj.Contine:vaselina,lanolina,extract de propolis,ceara .L-am luat de la plafar si a costat 28.000 (dar are doar 20g)
-
Nu stiu cum se numesc dar daca nu sunt vergituri,dispar dela sine si dupa expunerea la soare.Daca sunt p coapse solduri sani nurta...atunci sunt vergeturi care NU DISPAR ci o sa se faca cu timpul albe...eram si eu disperata intr-o perioada cica dupa ce se fac albe nu mai poti sa le faci nimic cat sunt rosii se mai rezolva prin laser...ca prevenire eu ma dau cu ulei de migdale dulci presat la rece am inteles ca e cel mai eficient dintre toate,nu are rost sa dati cu creme scumpe pt ca tot acelasi efect are-m-am interesat f mult intr-o perioada
-
mai degraba arata ca un ten cuperozic,adica brazdat de vinisoare rosii,nu sunt vergeturi ca pe alea le cunosc ca in palma si le stiu evolutia de cand sunt rosietice pana la enervanta faza de dungulitze albe.ideea e ca astea numai acum am aparut si ma gandeam ca o fi de la statul picior peste picior ,circulatie periferica haioasa si alte chestii legate de sedentarismul de la locul de munca-stat pe scaun 8 ore,ca mai bine ma facem postas-comis voiajor
-
Un chirurg bun mi-a recomndat sa nu recurg la sclerozare din cauza complicatiilor ce pot sa apara (cheaguri de sange in vene), eventual sa-mi fac o operatie la varicele mari si astfel probabil vinisoarele se vor atenua. Nu am de gand sa-mi fac operatie de varice prea curand pt. ca nu am varice, numai vinisoare rosii.
Uite ce am gasit:
"Prin scleroterapie este injectata o solutie sclerozanta in varice folosindu-se un ac minuscul. Solutia produce o iritatie a peretelui vascular care determina producerea unei flebite limitate. Astfel lumenul vascular este obstruat prin fermarea unor mici cheaguri, iar culoarea vaselor se schimba din rosu-violet in maroniu inchis si mai apoi in alb sidefiu si treptat dispar. Un tratament obisnuit dureaza de la 30 de minute pana la cel mult o ora. Scleroterapia prin injectare reprezinta o alternativa excelenta chirurgiei, evitand afectarea sistemului venos profund al pacientului.
Aceasta procedura poate de asemenea ameliora simptomele neplacute asociate varicelor, incluzand durerea, fierbinteala, umflaturile si crampele nocturne.
Scleroterapia se poate efectua fara a fi necesara o perioada recuperatorie - pacientii isi pot relua lucrul si activitatile obisnuite in primele 24 de ore.
Corectia completa nu se evidentiaza la primul tratament. Doar un procent cuprins intre 50-70% din venele tratate vor disparea pentru totdeauna. In general, pentru rezultate optime sunt necesare 3-4 tratamente"
http://www.cosmetica-medicala.ro/ro/sclerozari_varice.html -
Ozyyyyy ! zi si tu mai multe - ce e cu ginko? bilboa asta ? hai te rog. sti cumva cum anume se ia si mai ales sub ce forma? .. si mai ales ce e..?
Multumesc
P.S. Asa tiganga ca si la acest topic nu am fost in intreaga mea istorie pe forum. Va rog sa ma iertati, sunt insa chiar disperata. Multumesc din nou pentru tot ajutorul vostru.